Sängynpäätyä mietin

Coco Sweet Dreams

Olen tässä ihaillut monia Markslöjdin valaisimia ja olen jo tovin unelmoinut sellaisesta sängynpäädystä johon upotettaisiin jokin kaunis lukuvalo molemmin puolin. Päädystä voisi tulla ehkä mattavärinä harmaa, tummanharmaa tai valkoinen. Sähköt menisivät päädyn sisällä.

Vähän tähän tyyliin:

Lomma on yksi lempparini ja sopisi mun ideaan:

Oh no, mulla on 50 miljoonaa ideaa remonttiin ja en tiedä mihin niiden kanssa joudun. Suunnittelu ja kaiken odottelu on tosi kivaa, minkälainen fiilis mahtaa olla sitten kun kaikki on valmista? Voisin kuvitella että se tuleva omakotitaloelämä on sellaista että on kyllä paljon työnsarkaa. ;) Voin myös jo kuvitella miten ihanaa on tulla töistä kotiin, vaihtaa työvaatteet kotivaatteisiin ja astella takapihalla kaikessa rauhassa. Ai et, jännää!

Kiitos kommenteistanne ja viesteistä, vastailen niihin ihan pian. Olen ollut vähän kiireinen tai oikeastaan vaan nautiskellut kesästä! Se on Turussa ny. Helle!

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Nauti toki sillä kohta ne omakotitalon pihatyöt kutsuvat. Tosin nehän ovat ihan kivoja, mutta välistä tuntuu, että mihin se puutarhuri on oikein kadonnut :)

Kiva idea tuo lamppujutska makkariin.

Hellettä se on meilläkin ollut, joten aurit päähän ja nautitaan :)

Rouva M (Ei varmistettu)

Ihanaa päästä seuraamaan teidän uuden kodin remonttia, makeita suunnitelmia! :)
Meillä alkaa tässä jossain kohtaa talonrakennusprojekti, joten siinäkin mielessä kivaa seurata teidän kodin syntyä.

Niin ja hei, en ole tainnut onnitella - onnea onnea uudesta kodista ja kaikkea hyvää ja ihanaa teidän perheelle! Toivotaan, että helle hellii tänä kesänä Turussakin! :)

Luru
Changes

Kyllä se sellaista on - työntäyteistä, mutta ihanaa ja tasapainoista. Vaikka töissä onkin tällä hetkellä hirveä ryysis ja hässäkkä se unohtui iltasella heti kun pääsin lasten kanssa ulos omalle pihalle. Lasten leikkiessä hiekkalaatikolla kääntelin kasvimaata ja mietin vain miten ihana koti ja piha mulla onkaan :)

Kivoja suunnitteluhetkiä!

Paula (www.momentsinlondon.blogspot.com) (Ei varmistettu)

Oletko tehnyt jotain moodboardeja tms. uutta kotia varten? Olisi mukava nahda sellaisia, olen varma etta teille tulee upea uusi koti. :-)

Vierailija (Ei varmistettu)

Perjantaita Coco!

Meillä on tuollaiset alakuvan tyyppiset valaisimet makuuhuoneessa, edellisten omistajien asentamina; taitavat olla ulkovaloiksi alunperin. Harmaat ja mattapintaiset, ja pidän niistä kovasti. Kannattaa siis katsastaa rautakaupat myös ellei jotain tiettyä merkkiä etsi.

Omakotitalossa kyllä puuhaa riittää! Minä pyysin pihasuunnittelijaa vähentämään reilusti nurmikkoa ettei olisi ihan niin töisevää nurmikon leikkaajalla. :D Kavereilla on sellainen robottiruohonleikkuri ja ovat sitä kovasti kehuneet.

Kommentoi