Sängynpäätyä mietin

Olen tässä ihaillut monia Markslöjdin valaisimia ja olen jo tovin unelmoinut sellaisesta sängynpäädystä johon upotettaisiin jokin kaunis lukuvalo molemmin puolin. Päädystä voisi tulla ehkä mattavärinä harmaa, tummanharmaa tai valkoinen. Sähköt menisivät päädyn sisällä.

Vähän tähän tyyliin:

p4118020.jpg

p4118013.jpg

p4118043.jpg

Lomma on yksi lempparini ja sopisi mun ideaan:

102320_lomma-tile.jpg

Oh no, mulla on 50 miljoonaa ideaa remonttiin ja en tiedä mihin niiden kanssa joudun. Suunnittelu ja kaiken odottelu on tosi kivaa, minkälainen fiilis mahtaa olla sitten kun kaikki on valmista? Voisin kuvitella että se tuleva omakotitaloelämä on sellaista että on kyllä paljon työnsarkaa. 😉 Voin myös jo kuvitella miten ihanaa on tulla töistä kotiin, vaihtaa työvaatteet kotivaatteisiin ja astella takapihalla kaikessa rauhassa. Ai et, jännää!

Kiitos kommenteistanne ja viesteistä, vastailen niihin ihan pian. Olen ollut vähän kiireinen tai oikeastaan vaan nautiskellut kesästä! Se on Turussa ny. Helle!

Kommentit (5)
  1. Perjantaita Coco!

    Meillä on tuollaiset alakuvan tyyppiset valaisimet makuuhuoneessa, edellisten omistajien asentamina; taitavat olla ulkovaloiksi alunperin. Harmaat ja mattapintaiset, ja pidän niistä kovasti. Kannattaa siis katsastaa rautakaupat myös ellei jotain tiettyä merkkiä etsi.

    Omakotitalossa kyllä puuhaa riittää! Minä pyysin pihasuunnittelijaa vähentämään reilusti nurmikkoa ettei olisi ihan niin töisevää nurmikon leikkaajalla. 😀 Kavereilla on sellainen robottiruohonleikkuri ja ovat sitä kovasti kehuneet.

  2. Paula (www.momentsinlondon.blogspot.com)
    22.5.2012, 06:30

    Oletko tehnyt jotain moodboardeja tms. uutta kotia varten? Olisi mukava nahda sellaisia, olen varma etta teille tulee upea uusi koti. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *