Saunan ovella

p1017894.jpg

Muistin juuri, etten ole kuvannut teille meidän kylppäriä tarkemmin. Tässä pieni kurkistus näihin Pukkilan ihaniin laattoihin, tätä samaa laattaa bongasin juuri tänään Helsingistä, Kiasmasta. Haluttiin pitää kylppäri mahdollisimman minimalistisena ja koruttomana, mattapintainen laatta on kaunis näinkin. Niitä pitää vielä remontinjäljiltä puunata, kuvassa on vielä paljon remonttipölyä erityisesti saumoissa. Sauna on edelleen ihana, se on tästä kuvasta jo vähän muuttunut ja saanut parafiiniöljyä pintaan ja lasioven –  ja lasiseinänkin! Huomaatteko oikealla ylhäällä ikkunan? Me lisättiin se ja siitä näkee takkahuoneeseen ja pihalle, mun mielestä kaunis yksityiskohta.

Ollaan saunottu jo monet illat, poju on eniten innoissaan saunomisesta ja iloitsee joka kerta ikiomasta löylynheitto vuorostaan.

Otan laajempaa kuvaa valmiista kylppäristä/saunasta taas paremmalla ajalla. Haussa on muun muassa kauniit laudeliinat, sellaiset ihan vaaleat ja pellavaiset. Jos vaikka löytäisin kauniit pellavakaitaliinat tähän tarkoitukseen. En tietenkään laita niitä jatkossa enää pöydälle, no worries. 😉

Terveisiä Helsingistä, matkaan juuri kotiin. Home sweet home!

Kommentit (4)
  1. NICE!

    1. Kiitos, oot aika NICE! 🙂 / thanks!

  2. Minttu, hah! That was me! 😉 Mä harhailen usein Helsingissä, kadut menee niin hassusti ristiin rastiin. Helsinki ei ole niinkuin New York… tai Turku. 😉 Kiitos paljon avusta, löysin helposti tieni Zaraan.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *