Savenvalaja

Coco Sweet Dreams

Maanantaina oli viimeinen savityökurssi. Yksi niistä kokeneista savikurssilaisista oli raapustanut runon ja opettajalle annettiin glögiä. Sain kaikki työni kotiin ja tadaa, tässä yksi tekemäni.

Ihka oikea salaattikulho josta olen ihan kamalan ylpeä. Yks kaks osaan arvostaa savitöitä sata kertaa enemmän ja tiedän jotain eri tekniikoista. Minun kulhoni on tehty levytekniikalla ja se on lasitettu värittömällä lasitteella. Kaunis ku mikä.

Maanantaisin olen siis istunut kolme tuntia savikurssilla ja meinaan mennä toistekki. Porukka on mitä mainioin. Ehkä hauskin juttu oli se, kun toisinaan vähän koheltava Tuulikki teki punasavesta tosi ison kalan ja nopeana tekijänä teki kalalle vahingossa suomut väärinpäin. Kalasta tuli todellinen taideteos.

Savityökurssi = suosittelen!

Kommentit

Luru
Changes

Vau, superhieno kulho!!! Pieni rosoisuus tuo kivasti ilmettä kattaukseen - tykkään! :)

vierailija (Ei varmistettu)

Tois kaunis kulho...niin sinun näköisesi. Voisin kyl itsellenikin tuon kotiuttaa mut uniikkihan se on :) Kävin hakemassa Trendi-lehden matkalukemiseksi kun huomen aamulla kone kohti Milanoo lähteepi...paitsi yhden kotijutun jo luin etukäteen :)
-Hilla

Onpas kaunis kulho. Kyllä siitä kelpaa salaattia annostella :)

Itselläni on tulevana viikonloppuna ja marraskuun viimeisenä viikonloppuna hopeakoru kurssi, liekö neljäs kerta kun osallistun samalle kurssille. Olen odottanut kurssia koko syksyn ihan malttamattomana joten olen ihan täpinöissäni nyt :) On se vaan ihanaa kun pääsee tekemään omilla kätösillään, niin rentouttavaa :)

Kaunista päivää!

Jatta (Ei varmistettu)

Kaunis kulho! Näytä toki muitakin töitäsi, sillä mielenkiinto heräsi savityökurssia kohtaan.
Betonitöitä olen kyllä kokeillut ja siinä onnistunutkin :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Mitä kaikkea tuohon viikunasalaattiin tulee? Saisiko ohjeen?:)

suvi m
suvi m

Todella kaunis kulho! Olisi kiva nähdä ne muutkin työsi. :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Luru, mä tykkään kans. Just sellainen pieni rosoisuus ja epätäydellisyys  tekee noista niin kauniita.

Hilla, kiva kuulla. Aivan mahtavaa Milanon-reissua!

Lora, noi kurssit on niin kivoja. Pääsee vähän toteuttamaan itseään.

Jatta, joo täytyy kuvata. Toi on tosi kiva harrastus, sellaista terapeuttista.

Vierailija, siinä on vaan sellainen kaupan salaattisekoitus, avokadoa, mozzarellaa ja viikunaa. Kastikkeena oli valkoista paksua balsamico-siirappia.

suvi m, kiitti! Täytyy ottaa kuvasia noista muistakin töistä.

LittleB (Ei varmistettu) http://littlebigthings-littleb.blogspot.fi/

Mielettömän kaunis kulho! Ja salaattikin näyttää tosi herkulta :)

Coco
Coco Sweet Dreams

B, kiitos kaunis. :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Aivan ihana tuo kulho Coco! :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Vierailija, kiitos! Hykertelen täällä ylpeänä. :)

vierailija-riikka (Ei varmistettu) http://pinterest.com/rkblog/

Moikka. Voinko tiedustella, missä kävit savityökurssin? Itseänikin on turkulaisena jo pitkään himottanut tehdä itse nimenomaan astioita, ja nyt sun teoksen nähtyäni se vain paheni, hehe.

Coco
Coco Sweet Dreams

Riikka, kannattaa tsekata oman kaupungin työväenopiston kurssit. Itse en ole enää virallisesti turkulainen, joten kävin kurssin naapurikaupungin työväenopistolla. Muistaakseni Turussa on jokin yksityinen taho, joka järjestää myös keramiikkakursseja. Olikohan se puutarhakadulla, siellä loppupäässä... 

Tuollaisella kurssilla vois hyvinkin tehdä koko astiaston, kannattaa muutenkin jo etukäteen vähän miettiä mitä tekee ja luonnostella. Käyttää sen työajan sitten mahdollisimman tehokkaasti. Myös kotoota voi tuoda joitain kivoja kulhoja joita voi hyödyntää, eli käyttää muottina.

Kommentoi