Savenvalaja

p1015480.jpg

Maanantaina oli viimeinen savityökurssi. Yksi niistä kokeneista savikurssilaisista oli raapustanut runon ja opettajalle annettiin glögiä. Sain kaikki työni kotiin ja tadaa, tässä yksi tekemäni.

Ihka oikea salaattikulho josta olen ihan kamalan ylpeä. Yks kaks osaan arvostaa savitöitä sata kertaa enemmän ja tiedän jotain eri tekniikoista. Minun kulhoni on tehty levytekniikalla ja se on lasitettu värittömällä lasitteella. Kaunis ku mikä.

p1015471.jpg

p1015493.jpg

Maanantaisin olen siis istunut kolme tuntia savikurssilla ja meinaan mennä toistekki. Porukka on mitä mainioin. Ehkä hauskin juttu oli se, kun toisinaan vähän koheltava Tuulikki teki punasavesta tosi ison kalan ja nopeana tekijänä teki kalalle vahingossa suomut väärinpäin. Kalasta tuli todellinen taideteos.

Savityökurssi = suosittelen!

Kommentit (13)
  1. Riikka, kannattaa tsekata oman kaupungin työväenopiston kurssit. Itse en ole enää virallisesti turkulainen, joten kävin kurssin naapurikaupungin työväenopistolla. Muistaakseni Turussa on jokin yksityinen taho, joka järjestää myös keramiikkakursseja. Olikohan se puutarhakadulla, siellä loppupäässä… 

    Tuollaisella kurssilla vois hyvinkin tehdä koko astiaston, kannattaa muutenkin jo etukäteen vähän miettiä mitä tekee ja luonnostella. Käyttää sen työajan sitten mahdollisimman tehokkaasti. Myös kotoota voi tuoda joitain kivoja kulhoja joita voi hyödyntää, eli käyttää muottina.

  2. vierailija-riikka
    19.11.2012, 08:59

    Moikka. Voinko tiedustella, missä kävit savityökurssin? Itseänikin on turkulaisena jo pitkään himottanut tehdä itse nimenomaan astioita, ja nyt sun teoksen nähtyäni se vain paheni, hehe.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *