Savuinen makuuhuone

PA110302.JPG

PA110289.JPG

Yhteistyössä Beach House

Meidän yleensä niin valkoisessa makuuhuoneessa on tällä hetkellä aika synkkää, mutta hyvällä tavalla, jos minulta kysytään. Harmaan eri sävyt, sekä mattamusta innostavat juuri nyt. Nämä kaikki näyttävät varsin kauniilta iltasella, kun ulkona on pimeää ja muutama valaisin luovat tunnelmaa.

Petasin sänkyyn tummat savunsävyiset lakanat, jotka Beach House ystävällisesti minulle blogin kautta lähetti. Uutuusväreinä tänä syksynä on tuo Smoke ja toisena Coffee, kauniita sävyjä ja täydellisiä syksyyn.

Olen mennyt jo useampana iltana kympiltä nukkumaan, vaikka yleensä keikun vielä kahdeltatoista mestoilla. Jotenkin pimeys (ja uuden hämyiset lakanat) houkuttavat nukkumaan. Välillä ihmettelen, miten tästä pimeästä kaudesta pitäisi selvitä, sillä pian tulee vielä pimeämpi jakso.

Täytyy keksiä kaikenlaista kivaa puuhaa, jottei ihan väsähdä. Kylpylää, uusia lakanoita, kivoja vaatteita, kavereiden tapaamisia ja uusia projekteja. Prokkiksia on muuten meikkiksellä juuri nyt menossa muutama ja niistä tulette kuulemaan pian!

// soft colors are smokin’ hot right now!

 

Kommentit (5)
  1. Näyttääpä kutsuvalta tuo sänky 🙂 Olisikohan jo itsekin aika kokeilla noita Beach Housen lakanoita. Onko pussilakanoiden alaosassa muuten jotain kiinnitystä, neppareita tai nappeja? Entä löytyykö pussilakanan yläpäästä aukot helpottamaan täkin laittamista lakanan sisään? Usein ruotsalaisten valmistajien lakanoista aukot puuttuvat ja olen jäänyt niitä kaipaamaan.

  2. Aino Johanna
    15.10.2014, 13:29

    Hei,
    Makkarissanne taitaa olla ainakin osa seinistä juuri täydellisen harmaalla maalattu? Sattuisitko muistamaan tuon maalin? 🙂 Kiitos.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *