Sävyt ja materiaalit

10.3965915a.jpg10.3960384a.jpg

10.5388501a.jpg

10.6533667a.jpg

10.8585819a.jpg

Keräsin tähän kuvia, joissa yhdistyvät sävyt ja materiaalit, joita olen suunnitellut tulevaan talooni. Marmoria, mosaiikkibetonia eli terrazzoa, mustaa metallia, siroja muotoja, metallia, puuta ja ripaus oranssinpunaista, kuten tuossa kuvassa, jossa on sohva punaisella samettikankaalla. Takka olisi näillä näkymin yksikertainen musta tulisija.

Rakentamiskuulumisista sen verran, että juuri tänään treffasin rakennusmestarini ja täytimme yhdessä rakennuslupahakemukset. Vielä on vuorossa naapureiden kuulemiset, jonka jälkeen kaiken pitäisi olla kunnossa. Tuntuu, että tämä alkuvaihe on kuin hidastetusta filmistä. Malttamaton allekirjoittanut on jo suunnitellut kaiken yksityiskohtia myöden.

Kuvat All Over Press

Kommentit (6)
 1. Hienoja materiaaleja! Meilläkin arkkitehtisuunnitelmat valmiina ja lupaa hakemaan. Tuli vaan mieleen, että taitaisit pitää samasta takasta kuin minä eli gyrofokuksesta:)

  1. Voi kyllä pitäisin, se vaan ei sovi yhtään budjettiini ja haen sellaista takkaa, joka varaa lämpöä. <3

 2. Hei,
  Täällä yksi utelias kyselee aiotko julkaista tulevan talosi pohjakuvia tai julkisivukuvia? Blogiasi pitkään seuranneena meillä on niin samanlainen maku ja ideologia tilojen ja arkkitehtuurin suhteen. Meillä saattaa itselläkin alkaa toisen talon rakennusprojekti, ja olemme siinä vaiheessa että kerään materiaalia suunnittelua varten 🙂

  1. Joo! 🙂 Ulkokuvista en vielä osaa sanoa… en halua kuvata esim. naapuritaloja ja muutenkaan ympäristöä kovin tunnistettavasti, mutta pohjakuvan tulen näyttämään.

   1. Voi miten hienoa, jään jännityksellä odottamaan jospa saisin sieltä ideoita/ratkaisuja 🙂 sinulla kun on niin loppuun asti hiottuja ja hyvällä maulla toteutettuja tiloihin liittyviä suunnitelmia sekä toteutuksia 🙂

   2. Aiempi kommentoija tarkoitti varmaan piirustusten julkisivukuvia. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *