Sävyt vihreän

Pienestä pitäen olen rakastanut sisustamista. Muistan, kuinka mentiin äidin kanssa ostamaan huoneeseeni uudet verhot ja kuinka innoissani olin niistä. Sävy oli kaunis harmaanvihreä ja huomaan, että pidän tuosta sävystä edelleen. Viherkasvit ja muutama vihertävä yksityiskohta tekee kodista minulle kotoisan.

Pukeudun mielelläni rauhallisiin sävyihin ja yhdistän asuihin monesti jotain vihertävää ja toki vielä useammin valkoista.

Erityisesti murretussa vihreässä on mielestäni feng suit kohdillaan, minua sävy rauhoittaa. Eikä ollut varmastikaan sattuma, kun päädyin valitsemaan hieman vihertävään taittavan sohvan, josta lupaan teille rutkasti sisustuskuvia tulevalla viikolla! Minun ei pitänyt alkujaan valita tuota sävyä, vaan jonkun vaalean mutta heti tuon nähtyäni olin aivan varma valinnastani. Nyt olohuone tuntuu valmiilta ja ihanalta kokonaisuudelta.

Loppuun vielä kuva huvilakadulta, Helsingistä. Oi, miksei enää rakenneta tälläisiä upeita rakennuksia yksityiskohtineen?

Mikä sävy toistuu teidän kodissa eniten päävärien lisäksi?

koti sisustus
Kommentit (1)
  1. Tuollainen harmaaseen taittava vaaleanvihreä on ollut monessa leikkaussalissa pääväri, ei varmaa suotta.
    Omassa kodissani suosin pähkinänvärisen lattian ja valkoisten seinien lisäksi aina kauden sävyjä, nyt syksyllä kaikki luonnossa olevat värit ovat löytäneet tiensä myös meille sisälle.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *