Se Turun hiippari

p8254950.jpg

Ihan uskomatonta! Se Turun hiippari (joka on jo keväästä asti käynyt yhden tunnetun ja suuren vuokranantajatahon asunnoissa omalla yleisavaimellaan) kävi viime yönä rakkaan ystäväpariskuntani luona! Hyi ja kääk! Onneksi visiitti oli hyvin pikainen, mutta voin kuvitella että siinä pelästyy ihan kuoliaaksi. Joku oikeesti tulee sun kotiin keskellä yötä!

Täytyy kyllä ihmetellä. Ihan uskomatonta että lukkoja ei ole vieläkään taloyhtiöistä vaihdettu, vaikka ongelma on ollut jo keväästä saakka tiedossa.

Hiippari pääsi tällä kertaa karkuun, toivotaan että se saatais kiinni. Ja ne lukot vaihdettua!

M A H D O L L I S I M M A N P I A N !

Kommentit (42)
  1. Oon muuttamassa piakkoin Turun keskustaan ja vähän nyt pelottaa! Pitääks meiän alkaa pitää jotain jaettuja yöpartiovuoroja, jotta saahaan se kiinni? Mut siis oliks se tunkeutunut myös yksityisasuntoihin vaiko vain vuokra-asuntoihin?

    Mä kyllä aion kaivaa esiin jonkun vanhan pappan metsästyskiväärin ja ottaa sen sängyn vierelle, jos sitä ei saada pian kiinni!

  2. Hei nimimerkki Väsynyt taistelemaan!

    Olen Turkulaisen toimittaja ja setvin parhaillaan tätä hiipparitapausta. Olisitko valmis kertomaan lehdessä lisää tästä ikävästä vierailusta asunnossasi? Anonyymisti tietenkin.

    Jos haluat auttaa, ota yhteyttä osoitteeseen teemu.nurmi@lehtiyhtyma.fi

    Kiitos ja hyvää loppukesää!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *