Seepratakkinen tyttö

p1018300.jpg

p1018305.jpg

Pojan juhlapäivänä aurinko paistoi ja minulla oli tälläiset vaatteet päällä. Olen ihan takkityttöjä, niitä on niin helppo ostaa ja yhdistää yksinkertaisiin perusvaatteisiin. Asuun tuli kivaa rentoa otetta, kun laitoin Converset jalkaan. Ovat myös super kätsyt pienen menevän miehen kanssa ja vielä pienemmän tytön kanssa, joka taapertaa joka paikkaan järjestä viis. Hän on niin innoissaan siitä että osaa kävellä ja juosta.

Yritän ladata kivoja asukuvia vähän useamminkin. Keväällä saa taas pukeutua paljon mielenkiintoisemmin kuin kylminä talvipäivinä. Sisustusjuttujen lisäksi olen aika heikkona muotiin ja seuraan sitä tiiviisti, vaikken itse olekaan ihan muodin harjalla.

Takki Zara/kengät Converse/aurinkolasit RayBan/huivista ei tietoakaan – vanha se on.

Kommentit (5)
  1. Mari, voi kiitos. Mä vähän laittauduin pojan juhlapäivän kunniaksi. <3

    annemi, samaa odotan minäkin. Monta kuukautta olen mennyt ihan eskimona tuolla pakkasessa + vaatettanut lapsia. Huh, aikansa kutakin. 🙂

    Anne Malia, no kiitos sinä senkin tyylilyyli. <3 Olisi kivaa taas nähdä, taas on aikaa vierähtänyt…

    Julia LK, tieks mä ajattelin sua eilen Ikeassa! 8) Siellä oli söpöjä flamingoja serveteissä. <3 Ja joo, kyllä noi brillit takertuu hiuksiin tosi ikävästi, mun 5-vuotias poikakin osaa jo jeesata äitiään, kun taas kerran on hiukset takertunut. Noiden aviator shooter mallin lisäksi mulla on ne new wayfarerin mallit myös, ne on paljon kätevämmät ns. pääpantana, ovat myös vähän pienemmät kooltaan, kuin ne ihan klassiset wayfarerit.

  2. Näyttää hyvältä! Eikä lainkaan turhan villin näköinen kun muuten olemus on rento 🙂
    Mun huomio kiinnittyi sun brilleihin, mun tekis niin mieli tuollaisia Ray Baneja… Mulla on jotenkin pieni pää mutta korkeat posket ja on vaikea löytää sopivia, mutta tuollaiset pienemmät Reiskat kun näyttäis sopivan mun ”mitoille”. Sitä vaan stressaan, että takertuuko ne hiuksiin, jos niitä pitää otsalla, vai voiko ylipäätänsä pitää otsalla? Tai siis päälaella tai siellä, tiedät varmaan? 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *