Seimeen kätketty aarre

Coco Sweet Dreams

Välillä tulee kyselyitä mikä on tuo vauvan päiväsänky joka alakerrassa majailee. Kerroin siitä vanhan blogini puolella mutta ajattelin vielä uudestaan esitellä tuon sisustusarkkitehti Leena Peltosen suunnitteleman Seimi -sängyn. Sain sen siis blogin kautta vauvalle vauva-ajaksi. Olin ihan innoissaan kun kuulin että se on tammea, olen jo pitkään halunnut meille kotiin jotain puunväriä, kun meillä on niin mustavalkoista. Jotenkin tuo niin kivasti särmää sisustukseen.

Tuo kangasosa on Woodnotesin paperinarukangasta ja koko sänky on valmistettu Suomessa. Ihan täysin suomalainen tuote siis, mutta aivan liian vähän kuultu. Itse ainakin kuulin tuosta Seimestä ihan ekan kerran kun otettiin sen tiimoilta yhteyttä. Sänky on kevyt mutta tukeva. Sitä on helppo liikutella ja kaunis katsella. Sänkyä voi käyttää noin puoli vuotta, riippuen vähän vauvasta. Kuinka hulivili hän sitten on.

...nyt ulos aurinkoon! Have a nice day!

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Seimi on todella kaunis ja olin aikoinaan hankkimassa sen myös alakertaan "päiväsängyksi" upean ulkonäkönsä vuoksi, mutta jätin hankkimatta suurelta osin hinnan ja suht lyhyen käyttöajan takia :/

Tosiaan aivan liian vähän kuultu tästä sängystä!

Aurinkoista päivää!

Sanna/ KOTI -kullankallis

Home Sweet England (Ei varmistettu)

Kaunis tuo seimi.....
Muutenkin teillä on niin kaunis koti....kauniit ihmiset sen sisällä. :)

http://sweetengland.blogspot.com

Ylvalii (Ei varmistettu)

Todella hyvännäköinen vauvan punkka=) En ole minäkään ennen kyseiseen sänkyyn törmännyt. Kaunis kyllä on ja oisi käynyt hyvin meidänkin mustavalkoiseen kotiin!

Terv. Johanna
http://ylvalii.blogspot.com/

Tasaraita

Seimi on kaunis. Meillä on vauva-ajan ollut käytössä vaavi.fi sivustolta vuokrattu pyörillä liikuteltava vauvansänky, ei aivan yhtä kaunis kuin Seimi mutta käytännöllinen. On ollut kyllä niin näppärä että en voi kuin suositella kaikille. Normaali vuokra-aika on 4kk mutta sitä saa jatkettua tarvittaessa. Meillä sänky ollut nyt 5kk ja ensi maanantaina pitäisi palauttaa. En tiedä että kuinka pärjätään ilman. Sänky helpottaa arkea paljon kun lapsen voi ottaa kylpytilaan kun itse käy aamulla suihkussa. Aamupalaa kokkaillessa meillä on vauva aina pötkötellyt keittiössä omassa sängyssään. Yötkin nukkuu sängyssään sänky siirrettynä meidän sängyn viereen. Jatkaisimme vuokra-aikaa vielä kuukaudella mutta sänky alkaa käydä lyhyeksi meidän pitkälle pojalle.

Vierailija (Ei varmistettu)

Seimi oli takavuosina mielestäni esillä myös amerikkalaisilla sivustoilla. Seimillä oli ainakin ennen myös ihana funktionaalinen syöttötuoli, joka on sellainen, että sitä voisi kuvitella oikeastikin myös aikuisen käyttävän jakkaramuodossa sen jälkeen, kun lapsi on kasvanut syöttötuoli-iästä. Rinki taisi olla sen tuolin nimi.

Vierailija (Ei varmistettu)

Heh.. tuttu tuo ötökkä sängyn yläpuolella. Meillä se keikkuu turvaistuimessa :)

Mutta mistä on tuo ihana päivämääräpallo?????

Vierailija (Ei varmistettu)

Onko rappusten aluinen ollut toimiva paikka? Kuitenkin kun sukkiin aina kertyy irtolikaa, niin juuri rappusissa roskat, hiekat tms. leijailee alas ja teillä näyttää juuri sänky olevan tuossa alhaalla.:S Erittäin kaunis sänky kuitenkin.:)

Coco
Coco Sweet Dreams

Vierailija, päivämääräpallo on saatu lahjaksi pari vuotta sitten. En tiedä yhtään mistä se on. :(

Vierailija 9.3.2012 11:39, sänky vaihtaa koko ajan paikkaa. Se on vähän missä milloinkin. Nyt se oli rappujen alla kun olin juuri imuroinut. :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Varmaan ihan hyvä laittaa hiukka lämpöä antavia juttuja (esim. puuta), kun kodistanne saa kuvien perusteella aika kylmän kuvan. Hiukka kodikkuutta kannattaa harkita.

Coco
Coco Sweet Dreams

Mä ehdottomasti haluan pitää kotini mahdollisimman minimalistisena. Pidän sellaisesta vaikka se saattaakin olla jonkun mielestä kylmä. But I like it. ;)

Mirkku K (Ei varmistettu)

Minä ajattelin hankkia päiväsängyksi Amazonas Koala riippukehdon. Se on mukava siten siirtää vaikka terassillekin. Aiemmilla lapsilla ei ole sitä ollut, mutta kovasti olen kuullut kehuja. Vähän samoja sävyjä kuin tuossa Seimessä.

Kommentoi