Seimeen kätketty aarre

p1016051.jpg

p1016055.jpg

p1016060.jpg

Välillä tulee kyselyitä mikä on tuo vauvan päiväsänky joka alakerrassa majailee. Kerroin siitä vanhan blogini puolella mutta ajattelin vielä uudestaan esitellä tuon sisustusarkkitehti Leena Peltosen suunnitteleman Seimi -sängyn. Sain sen siis blogin kautta vauvalle vauva-ajaksi. Olin ihan innoissaan kun kuulin että se on tammea, olen jo pitkään halunnut meille kotiin jotain puunväriä, kun meillä on niin mustavalkoista. Jotenkin tuo niin kivasti särmää sisustukseen.

Tuo kangasosa on Woodnotesin paperinarukangasta ja koko sänky on valmistettu Suomessa. Ihan täysin suomalainen tuote siis, mutta aivan liian vähän kuultu. Itse ainakin kuulin tuosta Seimestä ihan ekan kerran kun otettiin sen tiimoilta yhteyttä. Sänky on kevyt mutta tukeva. Sitä on helppo liikutella ja kaunis katsella. Sänkyä voi käyttää noin puoli vuotta, riippuen vähän vauvasta. Kuinka hulivili hän sitten on.

…nyt ulos aurinkoon! Have a nice day!

Kommentit (11)
  1. Minä ajattelin hankkia päiväsängyksi Amazonas Koala riippukehdon. Se on mukava siten siirtää vaikka terassillekin. Aiemmilla lapsilla ei ole sitä ollut, mutta kovasti olen kuullut kehuja. Vähän samoja sävyjä kuin tuossa Seimessä.

  2. Mä ehdottomasti haluan pitää kotini mahdollisimman minimalistisena. Pidän sellaisesta vaikka se saattaakin olla jonkun mielestä kylmä. But I like it. 😉

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *