Selattavaa

Coco Sweet Dreams

Selaan lehtien nettisivuja, blogeja, pinterestia ja blogisuosituksia. Kävelen luonnossa, kaupungilla, istun yksin hiljaa kahvilassa ja katselen ihmisiä. Haen ja imen jatkuvasti uusia ideoita ja fiiliksiä joka puolelta - tahtomattani ja tarkoituksella. Olen visuaalinen ihminen henkeen ja vereen ja tarvitsen jatkuvasti jotain nähtävää ja koettavaa - muuten tylsistyisin ja turhautuisin. Minulla on jatkuva uuden inspiraation kaipuu.

Vietän vapaa-aikani useimmiten iPad kourassa - raapustan sähköiseen muistivihkoon päivittäin uusia ideoita. Lennän monesti aika korkealla erilaisten haaveitteni kanssa. Näkisitte sen muistivihkoni - se on aika utopistinen ja vain murto-osan ehdin tai pystyn toteuttamaan.

Keräsin teille viikonlopuksi ja pimeän talven varalle kollaasin muutamista kivoista muoti- ja tyylisivustoista, joissa olen iltojani kuluttanut. Sateella on ihanaa käpertyä viltin mutkaan tuttuun paikkaan ja katsella kuvia. 

1. Harper Bazaar

2. Citizen Couture

3. Tales of endearment

4. All the pretty birds

5.Refinery 29

6.Grazia

7. Amanda loves your style

8. Convoy

9.Quiet is the new loud

10. Jennie Hammar

/inspiring pages...

 

Kommentit

Aisha J
Aisha

Olipa kivoja vinkkejä! Itsekin janoan jatkuvasti uusia inspiraation lähteitä- tässäpä niitä tulikin :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiva kuulla! Täytyy vielä linkata kaikki ne sisustussaitit... lista on jo luonnoksissa, mutta koko ajan tulee kaikkea uutta kivaa. :)

Aisha J
Aisha

Ihanaa, että luettavaa riittää! Blogisi on muutenkin kaikin puolin inspiroiva :)

Anne Malia (Ei varmistettu) http://muotimielessa.blogspot.fi/

Kiitos linkeistä, jotkut olivatkin tuttuja, mutta esim. Amanda Brooksin blogiin en ollutkaan ennen törmännyt. Hän on yksi tyylikkäistä ihmisistä, joista luin ennen "blogiaikakautta" US Voguesta. Miten joskus tulikaan seurattua ihmisiä ihan lehdistä...

Hei kiva toi sivupalkin mainos meidän blogikirppiksestä, mäkin taidan laittaa sen mun blogiin tolleen!

Nähdään pian <3

Coco
Coco Sweet Dreams

Hih, hassua. Ennen oli ennen, nyt on nyt. :) Amanda Brooks on tosi style - niinkuin sinäkin.

Joo, mä kekkasin lätkästä sen tohon sivupalkkiin, niin muistuttaa siinä hienosti. Nähdään! <3

Konkis-ta-dori (Ei varmistettu) http://konkistadori.blogspot.com

onko tämä tuttu? www.jaspr.co
Sun oloinen sivusto!

Coco
Coco Sweet Dreams

Olipas ihana, kiitoksia linkistä! :)

VIIRU.P (Ei varmistettu)

kivoja vinkkejä miten nuo insta videot joillakin toimii kokeilin tänään vanhempieni koneella katsoa niitä mutta ne ei sielläkään näkyneet?? ja oletko ajatellut päivittää sun vanhaa blogia niin että se näkyisi kokonaan on kiva katsella sitä ja saan vieläkin siitä ideoita ja muistan kun aloin lukemaan sitä harmi kun ei näe niitä kaikkia kuvia nostalginen olo tulee kun lukee sitä. Löysin sen silloin vahingossa ja kun tulin töistä kotiin linnottaudui keittiön pöydälle lukemaan halusin käydä koko blogin läpi perheeni nauroi vain silloin että taasko olet koneella kun kotiutuivat :) olis kiva ja milloin nähdään se teidän olohuone!!!???

Coco
Coco Sweet Dreams

Taitaa olla niin, etten saa kuvia vanhasta blogista näkyviin. Oli jotain kuvavirtahässäkkää indiedaysin puolelta, joten ne ei nyt vaan näy. :( tosi harmillista kyllä.

mä en millään keksi miksi videot eivät näy... Mulla ja mun miehenkin koneella näkyy. Näkyykö muiden instagram-videot kuitenkin? 

http://instagram.com/p/f7BR4xNL_X/

Kommentoi