Selattavaa

image_3.jpg

Selaan lehtien nettisivuja, blogeja, pinterestia ja blogisuosituksia. Kävelen luonnossa, kaupungilla, istun yksin hiljaa kahvilassa ja katselen ihmisiä. Haen ja imen jatkuvasti uusia ideoita ja fiiliksiä joka puolelta – tahtomattani ja tarkoituksella. Olen visuaalinen ihminen henkeen ja vereen ja tarvitsen jatkuvasti jotain nähtävää ja koettavaa – muuten tylsistyisin ja turhautuisin. Minulla on jatkuva uuden inspiraation kaipuu.

Vietän vapaa-aikani useimmiten iPad kourassa – raapustan sähköiseen muistivihkoon päivittäin uusia ideoita. Lennän monesti aika korkealla erilaisten haaveitteni kanssa. Näkisitte sen muistivihkoni – se on aika utopistinen ja vain murto-osan ehdin tai pystyn toteuttamaan.

Keräsin teille viikonlopuksi ja pimeän talven varalle kollaasin muutamista kivoista muoti- ja tyylisivustoista, joissa olen iltojani kuluttanut. Sateella on ihanaa käpertyä viltin mutkaan tuttuun paikkaan ja katsella kuvia. 

1. Harper Bazaar

2. Citizen Couture

3. Tales of endearment

4. All the pretty birds

5.Refinery 29

6.Grazia

7. Amanda loves your style

8. Convoy

9.Quiet is the new loud

10. Jennie Hammar

/inspiring pages…

 

Kommentit (9)
 1. kivoja vinkkejä miten nuo insta videot joillakin toimii kokeilin tänään vanhempieni koneella katsoa niitä mutta ne ei sielläkään näkyneet?? ja oletko ajatellut päivittää sun vanhaa blogia niin että se näkyisi kokonaan on kiva katsella sitä ja saan vieläkin siitä ideoita ja muistan kun aloin lukemaan sitä harmi kun ei näe niitä kaikkia kuvia nostalginen olo tulee kun lukee sitä. Löysin sen silloin vahingossa ja kun tulin töistä kotiin linnottaudui keittiön pöydälle lukemaan halusin käydä koko blogin läpi perheeni nauroi vain silloin että taasko olet koneella kun kotiutuivat 🙂 olis kiva ja milloin nähdään se teidän olohuone!!!???

  1. Taitaa olla niin, etten saa kuvia vanhasta blogista näkyviin. Oli jotain kuvavirtahässäkkää indiedaysin puolelta, joten ne ei nyt vaan näy. 🙁 tosi harmillista kyllä.

   mä en millään keksi miksi videot eivät näy… Mulla ja mun miehenkin koneella näkyy. Näkyykö muiden instagram-videot kuitenkin? 

   http://instagram.com/p/f7BR4xNL_X/

 2. Konkis-ta-dori
  25.10.2013, 16:11

  onko tämä tuttu? http://www.jaspr.co
  Sun oloinen sivusto!

  1. Olipas ihana, kiitoksia linkistä! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *