Silkkihaalarissa

P1016315-tile.jpg

p1016320.jpg

P1016335-tile.jpg

Kauppareissulla napattiin kuva minun lempi kesävaatteesta, Markus Lupferin silkkihaalarista. Alaosa ja yläosa samassa paketissa – täydellinen! Rakastan suuresti silkkivaatteita ja hamstraan niitä aina tilaisuuden tullen. Tykkäilen myös Komono -merkkisistä aurinkolaseistani, niissä on jotain menneen ajan fiilistä.

Tuntuu siltä, että nämä ovat kesän viimeisimpiä kesäpäiviä. Olenkin jo fiilistellyt syksyä ja kerännyt Pinterestiin syysasuja inspiraatioksi, samalla hakenut tulevaa kaupunkilomaa varten kiinnostavia asuja.

/Markus Lupfer silk jumpsuit, i love everything about it. Sunglasses from Komono

Kommentit (5)
  1. Hei coco, miten hoidat sun mustia huntereita?

    1. Hyvä kun sanoit, ne on just  kuraisena kaapissa. 🙂 Suihkutan ne yleensä ulkona puhtaaksi, kuivaan ja suihkautan Huntereiden omaa Boot buffer -suihketta. Tätä suihketta ostin aikoinaan Helsingistä jostain pienestä liikeestä. Mutta varmaan ihan suutarillakin on samantapaista suihketta juuri tuolle luonnonkumille.

      1. Mun pitäisi juuri löytää sitä suihketta, en löydä. Nokia valmistaa saappailleen sellaista ”voidetta” kelpaiskohan se…

  2. Hieno asu! Silkki on niin ihanaa sekä ylellistä ihoa vasten 🙂 Mikäs pirssi sitä onkaan neidon alla?

    1. Kiitti, silkki on ihku!  Meillä on tommonen saksalainen kansanauto. 🙂 Mä en ole yhtään autotyttöjä, enkä tiedä noista yhtään mitään. 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *