Sinua aina odottaen perjantai

Coco Sweet Dreams

 

Aurinkoiset huomenet!

Vietän nykyään vapaapäiviä perjantaisin ja suosittelen sitä vahvasti kaikille, jos se on ikinä mahdollista niin tarttukaa perjantaivapaisiin!

Vapaapäiväni alkaa yleensä pyykinpesulla. Juon kahvia ja selaan sähköposteja. Hurautan lenkille ja suihkun kautta lähden asioille. Hoidan kirjanpitohommia, käyn postissa ja kaupassa. Nappaan marketista kukkia ja skumppaa ja tulen kotiin. Yksinkertaisen hienoa elämää nämä perjantait. Yksin vietetyt vapaapäivät ovat niin minun juttuja.

Tänään päätin järjestää muuten illalliskutsut ja kylään tulee läheisimmät, bataattiburgerit nyt mielessä. Seuratkaa menoa Snapin puolella!

Aurinkoista viikonloppua, ottakaa chillisti!

/friday mood

Kommentit

HuopaPalloMatto (Ei varmistettu) http://www.huopapallomatto.com

Hyvältä kuulostaa perjantain suunnitelmat! Kivaa iltaa ja viikonloppua!

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiitoksii! Toivottavasti sulla oli oikein ihana viikonloppu. <3

Handeli (Ei varmistettu)

Ai että, mitä luksusta! Kuohuvaa ja kukkia. Ihanaa! Ihania kuvia sulla aina, niin taiteellisia. Sä oot varmaan kyl tosi boheemi tyyppi, oikeella tavalla rento.

Coco
Coco Sweet Dreams

<3 Kiitos kaunis. Osaisinpa olla oikealla tavalla rento mahdollisimman usein. :)

Jep (Ei varmistettu)

On kyllä ihan luksusta että pienten lasten vanhemmilla on mahdollisuus lyhentää työpäivää tai viikkoa

Coco
Coco Sweet Dreams

Todellakin, tämä oli se suurin syy. :)

hannass (Ei varmistettu) http://kalamuija.blogspot.com

Allekirjoitan. Itselläni aina välillä pe vapaa ja kyllä se on ihanaa.

Coco
Coco Sweet Dreams

Niin on. Jää niin paljon enemmän aikaa kaikkeen, varsinkin läheisille.

M.
Avec Mari

Voi Coco! Oma vapaa-aika yksin on luksusta mullekin! Joskus vaan tekee niin hyvää olla vain yksin, omien juttujen ja ajatusten kanssa. Tekee terää ja on hyvinvoinnin lähtökohta itselleni ainakin.

Ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua teille! xx

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiitos Mari. Yksinolo on kullanarvoista ja antaa niin paljon voimia. <3

äitskä (Ei varmistettu)

Jos vanhemmalla on vapaapäivä,myös lapselle se on suotava vapaapäiväksi. Näin sanoo päiväkoti. Eli päivähoito ei ole sitä varten että äiti tai isä voi viettää vapaapäivää yksin. Päivähoito on sitä varten että vanhemmat voivat käydä töissä; kasvatushenkilöstö hoitaa sen ajan jonka vanhempi tekee ansiotyötä. Hienoa että voit viettää yksin vapaata mutta meillä päin ei tulisi kuuloonkaan. :)

Lapset ensin (Ei varmistettu)

Ja kyllä mulla ainakin omatunto kolkuttelisi, jos laittaisin lapsen päiväkotiin viitenä päivänä viikossa kun itse teen nelipäiväistä työviikkoa.. On se päiväkotielämä lapselle raskasta, ihan kuin töissä olisi. Itse nautin siitä että minulla on mahdollisuus nauttia yksi vapaapäivä enemmän viikossa lasten kanssa. Leipoa, ulkoilla, kyläillä ja vaikka vain olla.

Cocohan ei tässä kertonut lastenhoitokuvioista ollenkaan, joten ihan vaan omana mielipiteenäni aiheesta.

Lazy mama (Ei varmistettu)

Päiväkoti ei kyllä tätä asiaa määrää, mikäli yhteiskunnan mekanismit ovat "äitskälle" tuntemattomia. Nämä asiat eivät myöskään ole mitenkään aluekohtaisia. Että se mikä on sallittua meilläpäin on sallittua muuallakin. Ja sinähän et tiedä kirjoittajan päiväkoti- tai työkuvioista mitään.

äitskä (Ei varmistettu)

Kyllä tiedän päivähoidon mekanismeista sanotaanko keskivertoa enemmän, työni puolesta :) Nykyään on aivan ongelma se, kun vanhemmat kuskaavat lapsiaan hoitoon ja ovat itse vapaa-/lomapäivän vietossa. Jutustahan kävi päivän selväksi se, että kirjoittaja viettää näitä kyseisiä päiviä yksin. Tämä oli vain minun mielipiteeni, jossa ajattelen lapsen parasta ja toin esiin meillä päin olevan päivähoidon kannan vanhempien vapaa-/lomapäiviin.

Kommentoi