Sinua aina odottaen perjantai

image_41.jpg

image_48.jpgimage_25.jpg

 

Aurinkoiset huomenet!

Vietän nykyään vapaapäiviä perjantaisin ja suosittelen sitä vahvasti kaikille, jos se on ikinä mahdollista niin tarttukaa perjantaivapaisiin!

Vapaapäiväni alkaa yleensä pyykinpesulla. Juon kahvia ja selaan sähköposteja. Hurautan lenkille ja suihkun kautta lähden asioille. Hoidan kirjanpitohommia, käyn postissa ja kaupassa. Nappaan marketista kukkia ja skumppaa ja tulen kotiin. Yksinkertaisen hienoa elämää nämä perjantait. Yksin vietetyt vapaapäivät ovat niin minun juttuja.

Tänään päätin järjestää muuten illalliskutsut ja kylään tulee läheisimmät, bataattiburgerit nyt mielessä. Seuratkaa menoa Snapin puolella!

Aurinkoista viikonloppua, ottakaa chillisti!

/friday mood

Kommentit (14)
 1. Kyllä tiedän päivähoidon mekanismeista sanotaanko keskivertoa enemmän, työni puolesta 🙂 Nykyään on aivan ongelma se, kun vanhemmat kuskaavat lapsiaan hoitoon ja ovat itse vapaa-/lomapäivän vietossa. Jutustahan kävi päivän selväksi se, että kirjoittaja viettää näitä kyseisiä päiviä yksin. Tämä oli vain minun mielipiteeni, jossa ajattelen lapsen parasta ja toin esiin meillä päin olevan päivähoidon kannan vanhempien vapaa-/lomapäiviin.

 2. Jos vanhemmalla on vapaapäivä,myös lapselle se on suotava vapaapäiväksi. Näin sanoo päiväkoti. Eli päivähoito ei ole sitä varten että äiti tai isä voi viettää vapaapäivää yksin. Päivähoito on sitä varten että vanhemmat voivat käydä töissä; kasvatushenkilöstö hoitaa sen ajan jonka vanhempi tekee ansiotyötä. Hienoa että voit viettää yksin vapaata mutta meillä päin ei tulisi kuuloonkaan. 🙂

  1. Lapset ensin
   10.10.2015, 18:16

   Ja kyllä mulla ainakin omatunto kolkuttelisi, jos laittaisin lapsen päiväkotiin viitenä päivänä viikossa kun itse teen nelipäiväistä työviikkoa.. On se päiväkotielämä lapselle raskasta, ihan kuin töissä olisi. Itse nautin siitä että minulla on mahdollisuus nauttia yksi vapaapäivä enemmän viikossa lasten kanssa. Leipoa, ulkoilla, kyläillä ja vaikka vain olla.

   Cocohan ei tässä kertonut lastenhoitokuvioista ollenkaan, joten ihan vaan omana mielipiteenäni aiheesta.

  2. Päiväkoti ei kyllä tätä asiaa määrää, mikäli yhteiskunnan mekanismit ovat ”äitskälle” tuntemattomia. Nämä asiat eivät myöskään ole mitenkään aluekohtaisia. Että se mikä on sallittua meilläpäin on sallittua muuallakin. Ja sinähän et tiedä kirjoittajan päiväkoti- tai työkuvioista mitään.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *