Sipulit säkissä

p1018095-tile.jpg

Mahtava aurinkoinen päivä takana, itse olen ollut lievässä vatsataudissa, mutta kyllä ulos piti päästä. Aurinkorasvaa nassuun ja meidän lämpimälle sisäpihalle.

Olen vähän hätähousu näiden kevätkukkieni kanssa, mutta innostuin ostamaan perunanarsisseja aika paljon. Erottelin ne ja istutin säkkiin parin tuijan kavereiksi. En tiedä oliko hyvä idea ja että toimiiko, mutta laitoin sekaan myös erilaisia sipuleita, joista pitäisi kasvaa mahtavia tulppaaneita ja näyttäviä ukkolaukkoja. Minulla oli varastossa iso kasa syksyllä ostettuja kukkasipuleita ja toivon että ne nyt lähtisivät kevätauringon voimalla kukkimaan. Mielessäni on sellainen ihana visio tuosta säkistä täynnä erivärisiä tulppaaneita. Pidän istutusta päivällä auringossa ja yöksi nostan lämpimään varastoon, tuskin mikään kukka tuolla pakkasessa viihtyy.

Seurataan tilannetta asian vaatimalla vakavuudella. Vai osaako joku sanoa jo heti alkuun, että lähteekö kukkasipulit kasvamaan, jos ne näin keväällä istuttaa ruukkuun -tai siis säkkiin?

Kommentit (7)
  1. Täällä taas kurkkaamassa 🙂
    Aikuisten keinu olisi aatoksissa, sellainen jossa aurinkoisena kesäpäivänä voisi istuskella rentoutuen ja katsella kun lapset leikkivät ja kasvimaalla istutukset kasvavat kohisten *haaveilevana* 🙂

  2. Jatta, toivotaan niin. Ettei menis sipulit ihan hukkaan.

    anjuska, katsotaan miten käy. Toivon että kun pidän päivisin istutusta sisäpihalla auringossa niin tapahtuu ihmeitä. <3

    Ines, kiitos! Mahtavaa kuulla. Pihakeinu, siis lapsille vai aikuisille? 🙂 T’äytyy tsekkailla. 🙂 Kiitos samoin aurinkoinen.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *