Sisustusinspiraatiota Tiilentekijänkadulla

Coco Sweet Dreams

Tällä viikolla Turussa tapahtuu vaikka mitä! Huomenna aukeaa inspiroiva Pop Å ja helatorstain tullessa suosittelenkin piipahtamaan keskiviikkona Turku Design Festival -avajaisbileissä Blankossa, jossa soittavat D.R.E.A.M:in ihanat tytöt. Ajattelin itsekin piipahtaa paikalla.

Olen Turussa myös lauantaina, kun VPK-talolla järjestetään Uuden Muotoilun Kevätmarket, jonka yhteydessä on Design-kirppis. Myyn siis kattavan valikoiman vaatekaappini sisällöstä teille kiinnostuneille VPK-talolla lauantaina 7.5 kello 11-17.

Lisää Turku Design Festivalin ohjelmasta voit lukea täältä!

 Olin viikonloppuna kuvaamassa uutta Pop Å:ta ja tämän kertainen kohde on kauniin valoisa puutaloasunto, joka hurmasi minut heti ovesta sisään astuessani. 

 Ensimmäisenä tulee vastaan valoisa Kitzenin keittiö, jonka takaseinä on kokonaan tiililadonnalla laatoitettu ja se toimii tässä kohteessa täydellisesti! Pop Å:sta vielä lyhykäisyydessään: inspiroivasti remontoitu tyylikäs asunto on sisustettu tuotteilla, jotka ovat myynnissä kaikille. Näet siis kaikki myynnissä olevat tuotteet kodinomaisessa ympäristössä ja voit ostaa niitä heti mukaasi. Minun suosikkini olivat Nikarin tuolien lisäksi Mayn You & Me -tyynynpäälliset. 

 Pop Å on auki toukokuun ajan ja on ehdottomasti käymisen arvoinen paikka! Mikäs sitä jokirantaa kävellessä idylliseen Martin kaupunginosaan Turussa, josta tämä Tiilentekijänkatukin löytyy. 

Pop Å Tiilentekijänkatu 11 as 2:

Kommentit

EricaK
EricaK

Vitsi mitä kaikkea kivaa ohjelmaa täällä nyt olisikaan tiedossa! :)

Coco
Coco Sweet Dreams

No niinpä! Kannattaa tulla ainakin lauantaina paikan päälle ;)

retromoderni (Ei varmistettu) http://retromoderni.blogspot.fi

Harmi etten pääse / ehdi myymään tuonne, kun pukkaa toista tapahtumaa päälle. Pitäkää kiva viikonloppu!

Coco
Coco Sweet Dreams

Ens kerralla sitten. Kiitos samoin! X

Vierailija (Ei varmistettu) http://islakahdenkesken.blogspot.fi/2016/03/you-are-perfect.html

Ojj, mitä ihanuuksia!

Coco
Coco Sweet Dreams

No niinpä! Kannattaa mennä tsekkaa paikka livenä. <3

الراقى للخدمات (Ei varmistettu) http://rawafdenjaz.com/?page_id=628

<a href="http://rawafdenjaz.com/?page_id=628" rel="nofollow">االراقى لتخزين العفش بالرياض</a> <a href="http://rawafdenjaz.com/?page_id=330 " rel="nofollow">االراقى لنقل العفش داخل وخارج الرياض</a> <a href="http://rawafdenjaz.com/?page_id=176 " rel="nofollow">الراقى لنقل العفش بالرياض</a>

Kommentoi