Sisustusinspiraatiota Tiilentekijänkadulla

Tällä viikolla Turussa tapahtuu vaikka mitä! Huomenna aukeaa inspiroiva Pop Å ja helatorstain tullessa suosittelenkin piipahtamaan keskiviikkona Turku Design Festival -avajaisbileissä Blankossa, jossa soittavat D.R.E.A.M:in ihanat tytöt. Ajattelin itsekin piipahtaa paikalla.

image.jpeg

Olen Turussa myös lauantaina, kun VPK-talolla järjestetään Uuden Muotoilun Kevätmarket, jonka yhteydessä on Designkirppis. Myyn siis kattavan valikoiman vaatekaappini sisällöstä teille kiinnostuneille VPKtalolla lauantaina 7.5 kello 1117.

Lisää Turku Design Festivalin ohjelmasta voit lukea täältä!

image.jpegimage.jpeg

 Olin viikonloppuna kuvaamassa uutta Pop Å:ta ja tämän kertainen kohde on kauniin valoisa puutaloasunto, joka hurmasi minut heti ovesta sisään astuessani. 

image.jpeg

 Ensimmäisenä tulee vastaan valoisa Kitzenin keittiö, jonka takaseinä on kokonaan tiililadonnalla laatoitettu ja se toimii tässä kohteessa täydellisesti! Pop Å:sta vielä lyhykäisyydessään: inspiroivasti remontoitu tyylikäs asunto on sisustettu tuotteilla, jotka ovat myynnissä kaikille. Näet siis kaikki myynnissä olevat tuotteet kodinomaisessa ympäristössä ja voit ostaa niitä heti mukaasi. Minun suosikkini olivat Nikarin tuolien lisäksi Mayn You & Me -tyynynpäälliset. 

image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

 Pop Å on auki toukokuun ajan ja on ehdottomasti käymisen arvoinen paikka! Mikäs sitä jokirantaa kävellessä idylliseen Martin kaupunginosaan Turussa, josta tämä Tiilentekijänkatukin löytyy. 

Pop Å Tiilentekijänkatu 11 as 2:

Kommentit (7)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *