Sisustuskuvia

Coco Sweet Dreams

 

Sateisen lämmintä iltaa! Juuri nyt täällä sataa ja ukkostaa, sisällä on ihana olla. Minulla on nyt niin meno päällä, että päätin valikoida tänne tällä kertaa vanhoja sisustusaiheisia kuvia näin loppuviikon kunniaksi.

Minulla on juuri Ilse Crawfordin kirja menossa ja nyökkäilen jatkuvasti hänen sisustusajatuksilleen. Minun pitäisi koota teille tänne muutamia hyviä vinkkejä ja oivalluksia, täytyykin palata siihen aiheeseen myöhemmin. Tykkään ehkä eniten hengailla kotona ja minulle yksi hyvinvoinnin edellytyksistä on seesteinen elinympäristö. En ole missään nimessä järjestelmällinen ihminen, mutta mielelläni rakennan kotiani mahdollisimman kauniiksi tilaksi elää ja tehdä töitä. Kotiin haluan eniten rauhallisuutta. Siellä pitää tuoksua hyvältä, raikkaalta ja puhtaalta. Siivouksen kannalta kaipaan pakkassäätä, koska silloin ovesta virtaa puhdasta ja eri tavalla raikasta ilmaa kuin kesällä ja siivoamiselle on muutenkin enemmän aikaa.

Siinäpä sekalaisia höpinöitä tältä paikalta, nyt villasukat jalkaan, teekuppi käteen ja sadetta kuuntelemaan. Näiden kuvien myötä ihanaa viikonloppua, minun vapaat alkaakin jo nyt ja huomenna kutsuu taas Tampere.

/sense of spaces...

Kaunista ja aurinkoista viikonloppua!

 

 

Kommentit

inspirations (Ei varmistettu) http://favouriteinspirations.blogspot.fi

Onpa kauniita ja rauhoittavia kuvia, ihan täåydellisiä näihin vaihteleviin kesäsäihin. Samaa mieltä, koti on parhaimmillaan rento ja rauhallinen turvapaikka kaikelta muulta härdelliltä. Pehmeä kotiasu päälle, hyviä mauja lautaselle, rentoa musiikkia ja kauniissa kodissa täydelliseen latautumiseen ei muuta tarvitakaan. Kivaa viikonloppua!

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiitos paljon! :) Koti-illat ovat niin ihania. <3

Kommentoi