Sisustuskuvia

sisustuskuvia17.jpg

sisustuskuvia14.jpg

IMG_3432.JPG

OLOHUONE_COCO.jpg

sisustuskuvia7.jpg

sisustuskuvia8.jpgtahkonkuja1G_ruokatila_02.JPG

IMG_3571.JPG

IMG_2879.JPGIMG_2847.JPGp1017769.jpg

 

Sateisen lämmintä iltaa! Juuri nyt täällä sataa ja ukkostaa, sisällä on ihana olla. Minulla on nyt niin meno päällä, että päätin valikoida tänne tällä kertaa vanhoja sisustusaiheisia kuvia näin loppuviikon kunniaksi.

Minulla on juuri Ilse Crawfordin kirja menossa ja nyökkäilen jatkuvasti hänen sisustusajatuksilleen. Minun pitäisi koota teille tänne muutamia hyviä vinkkejä ja oivalluksia, täytyykin palata siihen aiheeseen myöhemmin. Tykkään ehkä eniten hengailla kotona ja minulle yksi hyvinvoinnin edellytyksistä on seesteinen elinympäristö. En ole missään nimessä järjestelmällinen ihminen, mutta mielelläni rakennan kotiani mahdollisimman kauniiksi tilaksi elää ja tehdä töitä. Kotiin haluan eniten rauhallisuutta. Siellä pitää tuoksua hyvältä, raikkaalta ja puhtaalta. Siivouksen kannalta kaipaan pakkassäätä, koska silloin ovesta virtaa puhdasta ja eri tavalla raikasta ilmaa kuin kesällä ja siivoamiselle on muutenkin enemmän aikaa.

Siinäpä sekalaisia höpinöitä tältä paikalta, nyt villasukat jalkaan, teekuppi käteen ja sadetta kuuntelemaan. Näiden kuvien myötä ihanaa viikonloppua, minun vapaat alkaakin jo nyt ja huomenna kutsuu taas Tampere.

/sense of spaces…

Kaunista ja aurinkoista viikonloppua!

 

 

Kommentit (2)
  1. inspirations
    17.7.2015, 18:42

    Onpa kauniita ja rauhoittavia kuvia, ihan täåydellisiä näihin vaihteleviin kesäsäihin. Samaa mieltä, koti on parhaimmillaan rento ja rauhallinen turvapaikka kaikelta muulta härdelliltä. Pehmeä kotiasu päälle, hyviä mauja lautaselle, rentoa musiikkia ja kauniissa kodissa täydelliseen latautumiseen ei muuta tarvitakaan. Kivaa viikonloppua!

    1. Kiitos paljon! 🙂 Koti-illat ovat niin ihania. <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *