Sisustuskuvia 2014

Yksi vuosi vilisee ihan silmissä, mutta kun oikeasti alkaa perinteen mukaan muistelemaan mennyttä vuotta on siihen mahtunut yhtä sun toista. Siispä onkin ensiarvoisen tärkeää elää joka päivä kuin viimeistä päivää ja nauttia hetkistä sen suurempia murehtimatta. Live a little!

Selasin mielenkiinnolla sisustusaiheisia kuvia tältä vuodelta…

Vuonna 2014 pääsin ensimmäistä kertaa stailaamaan pientä yksiötä, se oli raskasta hommaa yksin tekevälle, mutta niin inspiroivaa! Jotain uutta stailausta on varmasti odotettavissa vuonna 2015. Toivoitte, että astuisin mukavuusalueeltani pois ja stailaisin jotain toisen tyylistä, vaikkapa romanttista – siinäpä haastetta kerrakseen! Suunnitteilla on myös sisustaa vähän pienempiä kokonaisuuksia, vaikka cityasunnon parveke.

sisustuskuvia1.jpg

Keväällä 2014 ryhdyimme rakkaan Suvin kanssa kehittelemään Hetki-nimistä julkaisuamme, kävimme muun muassa Tuomaksen ja Annan vanhassa kodissa kuvaamassa. <3

Julkaisuumme on odotettavissa jatkoa, ehkä taas keväällä, kunhan saamme aikataulut järkättyä. (Kuva: Suvi Kesäläinen)

sisustuskuvia2.jpg

Kotona tapahtui yllättävän paljon, vaikka monta asiaa on vielä tekemättä. Makuuhuoneemme sai kesän kynnyksellä verhot ja yöpöydät:

sisustuskuvia3.jpg

Kesällä tuumattiin mikä terassilauta meille tulisi, päädyimme lämpöpuuhun, joka tuntui ja näytti kauniilta. Terassin valmistuminen oli yksi vuoden kohokohdista!

sisustuskuvia5.jpg

Kun kerta saatiin terassi, oli järjestettavä myös juhlat! Terassin avajaisia juhlittiin elokuun lopulla (kiitos designvuokraamolle kalustelainoista, ilman niitä moni vieras olisi jäänyt terassipuille paljaille) Mukavien juhlien jälkeen päätimme järjestää joka vuosi puutarhabailut. Sama aika, sama paikka!

sisustuskuvia6.jpg

Sen kummoisempia reissuja me ei poikkeuksellisesti tehty tänä vuonna, mutta yksi ikimuistoinen elämys oli yöpyä Scandicin kontissa. Tykästyin kontin cooliin kylppäriin ja aloin hitaasti mutta varmasti suunnitella kylppäriremppaa vanhempieni luokse. Toivottavasti saatte seurata kylppäriremonttia ensi vuonna!

sisustuskuvia8.jpg

sisustuskuvia10.jpg

Ennen terassia. Malttamattomana rakensin meille pienen terassialueen liuskekivistä, sillä en jaksanut odottaa uutta terassia. Rakastan liuskekiviä! Istutin yrttilaatikoihin eri lajeja minttua ja duunasin herkullisia mojitoja yllin kyllin kesävieraille. Kotiin saapui myös viikunapuu, joka sinnittelee edelleen keskuudessamme, hyvä minä!

sisustuskuvia11.jpg

Keväällä tapahtuu usein kaikenlaista…

Kävin esimerkiksi Tukholmassa Olympuksen pressimatkalla kera Majn, Adalminan, Charin ja Idan. Otin sata kuvaa Asplundilla ja kuolasin konjakinvärisiä huonekaluja. Ei aikaakaan, niin ostettiin konjakinvärinen daybed kotiimme, yksi unelmahuonekaluni.

image_52.jpg

sisustuskuvia7.jpg

Toinen suuri ja mieluisa sisustushankinta oli Louis Poulsenin Panthella-valaisin.

Keväällä innostuin myös viherkasveista ja niitä sitten kyyditettiin kotiimme. Viherinnostus ei ole laantunut, nyt kiinnostaa viherseinätkin! Hahhah. (Huhhuh, sanois mieheni.)

sisustuskuvia14.jpg

Uusivuosi 2014 otettiin vastaan Majn perheen kanssa, juhlavalot ja tunnelma oli katossa.

sisustuskuvia16.jpg

Nyt lasken budjettia ensi vuodelle ja mietimme mitä laitetaan vuonna 2015 kuntoon. Uusivuosi otetaan tälläkin kertaa vastaan rauhallisesti kotona ystäväperheen kesken muutamin koristein. Joulujutut ehdin jo siivoamaan pois, mutta kuusi kynttilöineen saa olla vielä mestoilla.

Iloista viikkoa ja jännittävää vuodenvaihdetta!

 

Kommentit (10)
 1. Sanna / Kukkala
  4.1.2015, 21:00

  Jään odottamaan erityisellä mielenkiinnolla mainitsemaasi parvekkeen stailausta 🙂

  Ihanaa alkanutta vuotta!

  1. Mahtavaa ja kiitos samoin!

 2. Tervetuloa meille stailaamaan..5/15 valmistuu uusi omakotitalo ja sisustuksen suhteen aloitamme (huom! minä haluan aloittaa, ei mies;) tyhjästä. Olen jo pitkään ihaillut sinun tyyliäsi.. pidän melko minimalistisesta tyylistä, modernia, mutta jotain vanhaakin pitää olla; jokin yksittäinen esine/huonekalu. Eräänä päivänä esittelin miehelleni idean hyötypuutarhasta istutuslaatikkoineen ja sellainen meille siis pihalle ainakin tulee; kiitos sinulle
  Hankittavaa siis olisi; uusi sohva, sohvapöytä, keittiön tuolit, tv taso..

  1. Lähetä kuvia mun sähköpostiin, voin heittää joitain idiksiä! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *