Snacks

Coco Sweet Dreams

 

Muistan joskus lukeneeni, että ei tulisi syödä mitään kello seitsemän jälkeen illalla. Minä en kyllä niin tee, mutta yritän noudattaa tätä "sääntöä" ja pidän safkat iltaisin mahdollisimman kevyinä.

Tämän hetken lempparini on suuret ja makeat pensasmustikat ja viikunat! Mustikoita syön usein muutenkin, ovat niin hyviä ja terveellistä superruokaa. Mustikat sisältävät antioksidanttista C-vitamiinia, mangaania ja kuitua. Mustikoiden sisältämät antosyaanit saattavat auttaa oleellisesti pienentämään riskiä sairastua syöpään. Tiesitkö, että toinen lempparini viikuna sisältää yhtä paljon kalsiumia kuin maito!

Tätä settiä napostelen mielelläni iltaisin ja annokseni valmistelee hyviin yöuniin.

Mustikoista ja viikunoista on myös salaatiksi. Minun lempparini on nyt mustikka, granaattiomena, mintunlehdet, buffalomozzarella kaikki yhteen koottuna. Annoksessa on minulle tärkeitä puhtaita makuja, simple is good! 

 

/figs and blueberries together... hmmmm!

 

Kommentit

EricaK
EricaK

Täällä ollaan kanssa hulluna viikunoihin! Tuota salaattia pitää kokeilla pikimmiten, kuulostaa ihan mun jutulta ! :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Se on hyvää! Sekaan voi laittaa myös vadelmia. Mozzarella + viikuna + vadelma on myös taivaallinen yhdistelmä!

-kata- (Ei varmistettu)

Teoriassa kai mikä tahansa on mahdollista.
Mikään ei kuitenkana suojele syövältä - läheiseni, joka söi koko elämänsä päivittäin mustikoita, eli muutenkin terveellisesti ja vältti kaikkia haitta-aineita - hän kuoli syöpään.
Sorry raadollinen realismini.

Coco
Coco Sweet Dreams

Tiedän tämän kyllä todella hyvin.

onni (Ei varmistettu)

oikeesti. kenen maha tulee noin vähällä (hyvä jos tulee) toimeen. pieniä mustikoita?? itse tarvitsen kaksi lämmintä (liha/kana) ateriaa päivässä ja kunnon aamiaisen. ihan ei ruusunlehdet ja mustikanvarvut meikämannelle riitä. tietenkin tottumiskysymys.
samoin ihmettelen miksi mainostat ylikansallisia keinonahka zara kenkiä ym. ja olet olevinasi niin chic

Sirius * (Ei varmistettu)

Hihi. Eihän näitä ihmisiä voi ottaa vakavasti, kun he ovat niin tosissaan.

Elämästä ei selviä hengissä. Ja mitä vain voi tapahtua. Kuitenkin on tieteellisesti todistettu, että terveellisillä elämäntavoilla voimme vaikuttaa ennalta ehkäisevästi moneen sairauteen. Ja aika moni myös kokee olonsa energisemmäksi niitä noudattaessaan. Toki silti voi sairastua, mutta tilastollisesti se on epätodennäköisempää kuin epäterveellisiä elämäntapoja noudattaneella.

Ja ihan vain esimerkkinä. Jos syö kunnon illallisen myöhään, pikku naposteltava riittää takaamaan hyvät yöunet. Jos taas heräilet yöllä kurnivaan vatsaan, syö enemmän. Aamulla herätessä taas kuuluukin olla nälkä. Kehoa tulee kuunnella.

Ei ihmisen tarvitse mahtua yhteen lokeroon. Voi olla yhtaikaa chic ja kaikkea muuta. Voi lukea klassikkoromaaneja ja katsoa reality tv:tä. Syödä mustikoita illalla ja aamulla korvapuustin. Maailmaan voi katsella monesta vinkkelistä. Vaikka tosi asiat tiedostaakin, voi jokaisessa päivässä nähdä jotain kaunista. Peace and love.

Kommentoi