Snacks

image.jpeg

 

Muistan joskus lukeneeni, että ei tulisi syödä mitään kello seitsemän jälkeen illalla. Minä en kyllä niin tee, mutta yritän noudattaa tätä ”sääntöä” ja pidän safkat iltaisin mahdollisimman kevyinä.

Tämän hetken lempparini on suuret ja makeat pensasmustikat ja viikunat! Mustikoita syön usein muutenkin, ovat niin hyviä ja terveellistä superruokaa. Mustikat sisältävät antioksidanttista C-vitamiinia, mangaania ja kuitua. Mustikoiden sisältämät antosyaanit saattavat auttaa oleellisesti pienentämään riskiä sairastua syöpään. Tiesitkö, että toinen lempparini viikuna sisältää yhtä paljon kalsiumia kuin maito!

Tätä settiä napostelen mielelläni iltaisin ja annokseni valmistelee hyviin yöuniin.

image.pngMustikoista ja viikunoista on myös salaatiksi. Minun lempparini on nyt mustikka, granaattiomena, mintunlehdet, buffalomozzarella kaikki yhteen koottuna. Annoksessa on minulle tärkeitä puhtaita makuja, simple is good! 

 

/figs and blueberries together… hmmmm!

 

Kommentit (6)
  1. Hihi. Eihän näitä ihmisiä voi ottaa vakavasti, kun he ovat niin tosissaan.

    Elämästä ei selviä hengissä. Ja mitä vain voi tapahtua. Kuitenkin on tieteellisesti todistettu, että terveellisillä elämäntavoilla voimme vaikuttaa ennalta ehkäisevästi moneen sairauteen. Ja aika moni myös kokee olonsa energisemmäksi niitä noudattaessaan. Toki silti voi sairastua, mutta tilastollisesti se on epätodennäköisempää kuin epäterveellisiä elämäntapoja noudattaneella.

    Ja ihan vain esimerkkinä. Jos syö kunnon illallisen myöhään, pikku naposteltava riittää takaamaan hyvät yöunet. Jos taas heräilet yöllä kurnivaan vatsaan, syö enemmän. Aamulla herätessä taas kuuluukin olla nälkä. Kehoa tulee kuunnella.

    Ei ihmisen tarvitse mahtua yhteen lokeroon. Voi olla yhtaikaa chic ja kaikkea muuta. Voi lukea klassikkoromaaneja ja katsoa reality tv:tä. Syödä mustikoita illalla ja aamulla korvapuustin. Maailmaan voi katsella monesta vinkkelistä. Vaikka tosi asiat tiedostaakin, voi jokaisessa päivässä nähdä jotain kaunista. Peace and love.

  2. oikeesti. kenen maha tulee noin vähällä (hyvä jos tulee) toimeen. pieniä mustikoita?? itse tarvitsen kaksi lämmintä (liha/kana) ateriaa päivässä ja kunnon aamiaisen. ihan ei ruusunlehdet ja mustikanvarvut meikämannelle riitä. tietenkin tottumiskysymys.
    samoin ihmettelen miksi mainostat ylikansallisia keinonahka zara kenkiä ym. ja olet olevinasi niin chic

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *