Sneak peek pikkuvessan laattoihin

Coco Sweet Dreams

Ylläripylläri! Laattamies oli aloittanut meidän pikkuvessaa ja voi veljet kuinka pidän tuosta valkoisesta mosaiikista. Sitä siis tulee kylpyhuoneen tapaan lattiaan ja seiniin. Laatta on Pukkilasta (yhteistyö) ja se on tarkemmin Mosaico Porcelanico, pinta on ihan matta ja sellainen vähän karkea.

Olen jo vuosia haaveillut tälläisestä pikkulaatasta, näyttää niin hyvältä ja selkeältä. Mosaiikki on mielestäni todella klassinen laattamalli ja sopii meidän saneerauskohteeseen. Tähän tilaan on tosi helppo tuoda mustalla kontrastia ja fiiliksen mukaan väriä.

Pian me päästään muuttamaan, tai no vielä noin neljä viikkoa. Siis neljä! Jippii!

Hyvää yötä nuppuset!

Our renovation and small bathroom tiles

Kommentit

a-m.y
Kotia tekemässä

Kivan näköinen! Meillä kans tulossa muutamaan huoneeseen saman tyylistä valkoista pikkumosaiikkia..en vaan kyllä millään muista nimeltä, mutta laattapisteen valikoimasta. Tuo on nimenomaan ihanan simppeli ja ajaton! 

-heinie- (Ei varmistettu) http://heinieblogi.blogspot.fi/

Kaunista! Tosiaan valkoiseen on niin helppoa tuoda muuten väriä :).

Sini / Nautiskellen (Ei varmistettu) http://nautiskellen.blogspot.com

Onpas kaunis laatta! Pidän kovasti mosaiikkilaatasta, kun se on tuollainen tasaisen värinen ja muuten selkeä kokonaisuus. Ja erityisesti laatoitettu siististi - meidän keittiön välitilassa on myös mosaiikkia (hieman isompaa ja suorakaiteen muotoista tosin), jossa näkyy selkeästi nuo yhteen verkotettujen mosaiikkilaattojen saumat (ulkosaumat ovat siis paksummat kuin mosaiikkien väliset saumat). Se näyttää tosi halvalta ja rumalta! :S (keittiöremontista haaveillessa) Tuo teidän näyttää sen sijaan täydelliseltä!

VIIRU (Ei varmistettu)

Ihana toi teidän laatta, aika ajaton sanoisin siis nappi valinta! :)
Neljä viikkoa, sehän menee hujauksessa, ja varmasti sulla vielä
nopeampaa kun alkaa nähdä työn tuloksia ja pitää varmaa vielä
monta asiaa miettiä ja päättää. Innolla odotan uutta kotianne ja
miltä se näyttää! Onnea valintojen tekemiseen, hieno siitä
tulee, sulla on niin pettämätön maku!!! Hmmm jos joskus
remppaan kotia pitäiskö palkata sut sisustaan se :)

Laura/Olohuoneen nurkasta (Ei varmistettu) http://olohuoneennurkasta.blogspot.com/

Hei,

Odotimme viime vuonna itse melkein 10 kk muuttoa uuteen asuntoomme ja odotus oli kyllä mitä inhottavinta, mutta palkinto oli aivan ihana, kun muuttopäivä vihdoin saapui! Hyvä puoli odottamisessa oli se, että ehti miettiä kaiken sisustukseen liittyvän niin tarkasti, että kodin sai "valmiiksi" melko nopeasti! Tsemppiä viimeisiin viikkoihin!

-Laura/
http://olohuoneennurkasta.blogspot.com/

Omenainen

Kaunis valinta. Lämpöisen valkoinen tuo kotoisuutta ja vessassa viihtyvät kasvit kuten orkideat sopivat mosaiikin kanssa loistavasti. Jos siellä on siis luonnonvaloa (meillä ei riittävästi).

Mrs.K. (Ei varmistettu) http://mrskandherlife.blogspot.fi

Neljä viikkoa ei oo mitään - kohta se jo koittaa! :)
Ihana laatta-valinta!

Vierailija (Ei varmistettu)

laatta on hieno, meilläkin on sitä kylpyhuoneessa, ainoa vika on että todella vaikea pitää siistinä.

Coco
Coco Sweet Dreams

Amy, mosaiikit ylipäätänsä on todella kauniita. <3 vaikea kyllästyä.

heinie, totta! :)

Sini, meillä on onneksi tosi huippu laattamies, vaikuttaa tarkalta kaverilta. Mosaiikin, varsinkin suht ohkasen laatoitus on kuulema aika hankalaa ja seinän pitää olla ihan suora ja tasainen.

Viiru, on tosiaan monta pikku juttua, puhelin soi usein ja työnjohtaja kyselee kaikkia pikku yksityiskohtia.... Kahvoja, listoja, kynnyksiä jne...

Laura, ihanaa on just se kun tietää et ihan pian on valmista. Keittiötä vielä odotellaan... Se on aika tärkeä. ;)

Omenainen, pidän myös tuosta luonnonvalkoisesta ja kun vielä se on ihan mattapintainen. <3 tässä pikkuvessassa ei ole yhtään luonnonvaloa, ikkunaa ei ole. Kylpyhuoneessa sen sijaan on kolme aika isoa ikkunaa katon rajassa, sen takia uskallettiin valita sinne tummaa mosaiikkia.

Mrs.K, kiitos! Nopeesti se aika hurahtaa...

Vierailija, no mä olen tottunut hinkkaamaan laattoja, se on itseasiassa tosi kivaa puuhaa. Pikkuvessaa ei kai tarvitse niin usein pestä, kun siellä on vaan pytty ja käsienpesuallas...mut kylpyhuonetta varmaan tarvitsee, siellä on ne tummat mosaiikit, keräävät tietty kalkkia ja semmosta.

Kommentoi