Sneak peek pikkuvessan laattoihin

p1017319.jpg

Ylläripylläri! Laattamies oli aloittanut meidän pikkuvessaa ja voi veljet kuinka pidän tuosta valkoisesta mosaiikista. Sitä siis tulee kylpyhuoneen tapaan lattiaan ja seiniin. Laatta on Pukkilasta (yhteistyö) ja se on tarkemmin Mosaico Porcelanico, pinta on ihan matta ja sellainen vähän karkea.

Olen jo vuosia haaveillut tälläisestä pikkulaatasta, näyttää niin hyvältä ja selkeältä. Mosaiikki on mielestäni todella klassinen laattamalli ja sopii meidän saneerauskohteeseen. Tähän tilaan on tosi helppo tuoda mustalla kontrastia ja fiiliksen mukaan väriä.

Pian me päästään muuttamaan, tai no vielä noin neljä viikkoa. Siis neljä! Jippii!

Hyvää yötä nuppuset!

Our renovation and small bathroom tiles

Kommentit (9)
 1. Amy, mosaiikit ylipäätänsä on todella kauniita. <3 vaikea kyllästyä.

  heinie, totta! 🙂

  Sini, meillä on onneksi tosi huippu laattamies, vaikuttaa tarkalta kaverilta. Mosaiikin, varsinkin suht ohkasen laatoitus on kuulema aika hankalaa ja seinän pitää olla ihan suora ja tasainen.

  Viiru, on tosiaan monta pikku juttua, puhelin soi usein ja työnjohtaja kyselee kaikkia pikku yksityiskohtia…. Kahvoja, listoja, kynnyksiä jne…

  Laura, ihanaa on just se kun tietää et ihan pian on valmista. Keittiötä vielä odotellaan… Se on aika tärkeä. 😉

  Omenainen, pidän myös tuosta luonnonvalkoisesta ja kun vielä se on ihan mattapintainen. <3 tässä pikkuvessassa ei ole yhtään luonnonvaloa, ikkunaa ei ole. Kylpyhuoneessa sen sijaan on kolme aika isoa ikkunaa katon rajassa, sen takia uskallettiin valita sinne tummaa mosaiikkia.

  Mrs.K, kiitos! Nopeesti se aika hurahtaa…

  Vierailija, no mä olen tottunut hinkkaamaan laattoja, se on itseasiassa tosi kivaa puuhaa. Pikkuvessaa ei kai tarvitse niin usein pestä, kun siellä on vaan pytty ja käsienpesuallas…mut kylpyhuonetta varmaan tarvitsee, siellä on ne tummat mosaiikit, keräävät tietty kalkkia ja semmosta.

 2. laatta on hieno, meilläkin on sitä kylpyhuoneessa, ainoa vika on että todella vaikea pitää siistinä.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *