Summertime -16

 

image.jpeg

Kelasin ja kelasin kesäkuvia, jäin tämän kohdalle.

Oltiin oltu pitkään uimassa. Oli vielä hellettä ja tallustin suuressa valkoisessa t-paidassa terassilla, suihkusta juuri tulleena. Vuoden 2015 paras hankinta oli ehkäpä aurinkotuolit terassille, niissä on loikoiltu jo niin monet kerrat. Pidän myös noista Totémen pyyhkeistä, kaunis klassinen kuvio ja vaaleanharmaa väritys.

Uusi vuosi tuntuu tänä vuonna jotenkin erityisen jännittävältä hyvällä tavalla. Sellaiselta super uudelta ja spesiaalta. Myös monella minun kaverillani on sellainen olo, että vuonna 2016 tulee tapahtumaan paljon. 2015 tuntui välivuodelta, se vaan tuli ja meni.

Kesää 2016 innolla odottaen ja tätä kuvaa vähän kaiholla muistellen.

Henna

/August 2015 

 

Kommentit (1)
  1. Ah, ihana kuva ja haikea muistelo kesästä <3

    Itsellä on ihan samat fiilikset kuluneesta vuodesta! Vaikka omassa elämässäni tapahtui aika merkittäviä, positiivisia muutoksia ja sain mahdollisuuden toteuttaa yhden suurimmista haaveistani, tuntuu vuosi silti jollain oudolla tapaa vain välivaiheelta. Vuonna 2015 minulla oli enemmän aikaa ajatella ja ottaa kiinni jutuista, jotka ovat itselleni aina olleet mieluisimpia, mutta jotka ovat tässä edellisten ruuhkavuosien ja kiireen keskellä unohtuneet taka-alalle.

    Ehkä vuosi 2015 oli kaikessa tapahtumarikkaudestaan huolimatta kuitenkin enemmän itsetutkiskelun aikaa ja ajatusten selkiydyttyä tuntuu, että on valmiimpi kohtaamaan vuoden 2016 ja rohkeampi viemään elämää just siihen suuntaan, mihin tahtoo! Innolla odotan, mitä vuosi tuo tullessaan! Oli se mitä tahansa, I'm ready!!

    Kiitos Coco upeasta blogista, täältä saa aina ajattelun aihetta ja pieniä hemmotteluhetkiä kauniiden kuvien parissa.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *