Sunnuntai kasvien keskellä

Coco Sweet Dreams

 

Tarvitseeko kuvat enää edes selityksiä? Ei minusta.

Sunnuntai on mennyt kaikessa rauhassa sisällä uuden kultapalmun seurassa. Kultainen Suvi tuli käymään - selattiin lehtiä, suunniteltiin, höpöteltiin, juotiin espressoa ja hengailtiin. ♡ Ihana leppoisa sunnuntai.

Kasveilla on hyvä vaikutus kodin fiilikseen, se muuttui heti raikkaampaan suuntaan. Huonekasvi on hyvä sisustusidea! Jotenkin nämä vitivalkoiset seinät huutavat raikasta vihreää rinnalleen. Ajattelin ostaa vielä kultapalmulle kaverin samanmoisen. Kasvit sopivat hienosti ison ikkunan eteen, pinta-alaa on niin paljon.

/sunday pics and the power of the indoor houseplants. Houseplants gives the room a great vibe!

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Ihania kuvia ja tyttö niin neitiä jo! Viherkasveillahan on huoneilmaa puhdistavia ominaisuuksia, joten niitä on hyvä sijoittaa kotiin ihan jo senkin takia :) -Jatta

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiitos Jatta! Tyttönen on tosiaan jo niin neiti - seuraa tarkasti mitä teen, mitä kenkiä käytän jne... :) Joo, en muistanutkaan tuota kasvien puhdistusominaisuutta, mutta niinhän se on!

LPP (Ei varmistettu) http://prinsessanoppi-lapetiteprincesse.blogspot.fi/

Hih, meilläkin tungetaan vauvaa unipussiin :D

Coco
Coco Sweet Dreams

Hih, noita nukkeleikkejä on niin hauskaa seurata. <3

Lyyli (Ei varmistettu)

Niin yksinkertaisen kaunis koti teillä! Voisitko kertoa tarkemmin mitä nämä viherkasvit ovat ja toiseksi, mistä ihmeestä olet löytänyt kauniita (ja kohtuuhintaisia? ) kukkaruukkuja sisäkäyttöön? Olen tuskastunut jo hieman sellaisia etsiessä...

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiitti! Yksinkertaisuus on niin mun juttu, tosin sisustusjutut ovat ihan täysin kesken - jos ne edes koskaan valmistuu.

Toi isoin on tosiaan uusi ja se on Kultapalmu, ostin sen Plantagenista - sieltä löytyy myös kivoja ruukkuja, mutta kuvan valkoinen altakasteltava ruukku on Ikeasta. Plantagen ja Ikea on ihan kelpoja ruukkujenostopaikkoja, vaikken ole ihan täysin tyytyväinen ulkonäöllisesti tämän hetkisiin ruukkuihin.

Pienempi kasvi on myös Plantagenista, se oli joku ananaspalmu?

Aloin eilen tutkimaan kivoja viherkasveja ja sellainen kuin Lyyraviikuna näyttää tosi kivalta ja isoine lehtineen tosi ajankohtaiselta just nyt.

HelenaK

Upeita kuvia! Ja viherkasvit on IN :) 

Coco
Coco Sweet Dreams

No niin on! Mä vaan oon niin laiska hoitamaan niitä, en ymmärrä, että unohdan kastella kukat, vaikka kuljen niiden ohi ihan päivittäin. Täytyy laittaa varmaan joku muistilappu kukan viereen. ;)

Minna P (Ei varmistettu)

Voi ei, tuo kengän sovitus. Tulee niin elävästi mieleen oma tyttö about 16 vuotta sitten. Mutta hei, se samainen tyttö on vajaan kuukauden päästä 18 vee ja sama meno jatkuu. Voi äitiiii sulla on taas niin ihanat kengät, saanko sovittaa pliiiiissss... :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Voih, et. Mua jotenkin pelottaa jo aika kun lapset on jo isoja...aika vaan menee jotenkin liian nopeesti. Toisaalta kaikelle on aikansa ja täyty elää päivä kerrallaan. :)

Kommentoi