Sunnuntai talolla

Sunnuntai talolla näytti tältä ja se ihan yllätti! Lattiavalu on tehty ja seuraavaksi aletaan tekemään seiniä. Tänä päivänä aurinko ei paistanut, mutta ihanan valoisalta näytti pilviselläkin säällä. Ikkunat ovat edelleen muovien peitossa.

23963644-452F-427C-93AE-7AE9FC4F6D3B.jpeg

Mallasin yhtä näytepalasta lattiasta paikan päällä ja tämä kalanruotokuvio näytti erittäin hyvältä ja kukkaroystävälliseltä vaihtoehdolta. Betoninen lattia olisi myös mietinnässä… saapi nähdä.

7D4C22E9-7462-4A11-8665-C61430D81DCA.jpeg

Tyylini on sen verran minimalistinen, että näyttää vahvasti siltä, että kalanruotolattia olisi hyvä valinta tasapainottamaan tyyliäni, vai mitä?

Ja loppuun täytyy sanoa, että herranjestas tämä talonrakennus on sujunut nopeasti. Muutama kuukausi sitten piha oli vielä täysin nurmikkomaata omenapuiden kera, nyt täysi työmaa! Hyvin on mennyt, mutta todettakoon, että vaikka minulla on paljon ystäviä, kaipaan välillä sitä toista ihmistä jakamaan tämän kaiken. Vähän sama fiilis, kun matkustaa yksin – kaipaa välillä toista vierelle jakamaan kaikkea näkemäänsä. Mutta muuten tosi boss lady meininki – ihanaa kun saan tehdä kaikki päätökset ja ideoida kaiken ihan itse. 

Jännityksellä odotan itsekin, mitä ”Sunnuntai talolla” postaussarjaani kuuluu ensi viikolla. Viikkoon voi mahtua niin paljon kaikenlaista – monessakin asiassa.

Enjoy!

 

Kommentit (14)
  1. asianfanfics
    29.9.2018, 07:40

    I feel it interesting, your post gave me a new perspective! I have read many other articles about the same topic, but your article convinced me! I hope you continue to have high quality articles like this to share with everyone!

  2. cool math run 3
    4.6.2018, 03:17

    Great post,Thanks a lot for the kind of perfect topic I have not a lot of information about it but I have got an extra unique info in your unique post.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *