Sunnuntain kuvia

Coco Sweet Dreams

Pysähtyneitä ja laittamattomia kuvia sunnuntailta, räpsin vaan menemään.

Pakkaset paukkuvat ja minä vein kaikki peitot ja tyynyt ulos siinä toivossa, että pölypunkit delaavat siellä kylmyydessä. Tänään päästään puhtaisiin ja raikkaisiin lakanoihin nukkumaan - parhautta!

Ensimmäisestä kuvasta tulikin mieleeni meidän pieni tuoliprojekti. Talven loppuessa haluan laittaa isot lampaantaljat säilöön ja HAY Hee Lounge nojatuoleihin pitäisi keksiä jokin toinen pehmuste. Onko teillä mitään ideoita tai tietoa mistä saa päälliset kyseisiin nojatuoleihin? Sain kulumaan koko illan pehmusteita etsien, mutta tuloksetta. Helsingissä Mattolaiturin terassilla on täydelliset päälliset - lienee teetetyt.

/9 random pics of the day...

 

Kommentit

VIIRU.P (Ei varmistettu)

Moi. Kivoja kuvia raukeasta sunnuntai päivästä! Kuule monesti sulla näkyy kuvissa iittalan viinilasit onko ne puna vai valkoviinilasit mietin itsekkin vähän laadukkaampia laseja ja tuo dlm pöytä onko se kenties se pienempi vai isompi. Toiveena olis ehkä kotiuttaa se mutta kokoa mietin ja tiedätkö miten se kestää ulko ilmaa jos sitä pitäis joskus ulkona?

Coco
Coco Sweet Dreams

Moi ja kääk, näkyykö mun kuvissa usein viinilasit, Oh no. :)

mulla on molempia, Iittalan essence -viinilaseja. Sit meiltä löytyy ihan kauheesti Iittalan Verna-laseja..näitä käytetään ihan arkena, ollaan vuosien saatossa saatu näitä about 30 kipaletta.

meillä on pienempi DLM-pöytä, mutta ehkä se isompi on vähän kätevämpi. Ulkona ollaan käytetty apupöytänä ja kaupunkiasunnossa se on ollut parvekkeella ihan talvellakin. Ehkä ei kantsi jättää sateeseen, on kuitenkin jotain maalattua terästä, niin ettei ruostu.

Lavra (Ei varmistettu)

Mulla on sama ongelma Hayn Hee Lounge tuolien kanssa. Talvella niissä tulee istuttua huomattavasti enemmän, kun lampaantalja on niin kovin pehmeä ja lämmin. Tähän mennessä olen ommellut tuoleihin vain oikean kokoisia tyynyjjä, ja pitänyt pientä räsymattoa lampaantaljojen tapaan.

Coco
Coco Sweet Dreams

Mä en viitsi alkaa ompelemaan, mun taidot on sitä luokkaa. Täytyy selvittää vaihtoehtoja... :)

Zari (Ei varmistettu)

Minäkin kaipaisin ideaa, mitä heittää kyseisen tuolin päälle. Talja on ihana, mutta ei nyt enää kevään tullessa näytä ajankohtaiselta. Onko kellään vinkkiä?

Coco
Coco Sweet Dreams

Joo, vaihtelua kaivataan tosiaan. Tsekkasitko ton linkin Joanna Laajiston suunnittelemasta mattolaiturista HAYn tuoleineen...just sen tyyliset päälliset ois tosi kivat! Ehkä pitäis teettää. infoo, jos keksit ensin. :)

Zari (Ei varmistettu)

Juu, näyttävät hyviltä ja ovat paras idea tähän asti. Erityisesti ulos nuo ovat parhaimmat. Jotenkin kuitenkin haluaisin sisälle jotain rennompaa kuten taljatkin ovat..pieni räsymatto, joka on päistä kiinnitettynä hupuksi selkänojalle (kuten Mattolaiturilla) voisi olla rennompi ja toisi kontrastia mukavasti. Tai sitten virkattu matto voisi tulla kyseeseen.

Coco
Coco Sweet Dreams

Oliskin muuten aika ihanaa, että päällisiä/pehmusteita olisikin muutamassa värissä - sais sitten vaihdella fiiliksen mukaan. Nyt mua kiehtoo musta, harmaa tai oliivinvihreä päällinen. Valkoinen tietty kans.

Jenni/Talosanomat (Ei varmistettu) http://talosanomat.fi

Niin kaunista, raukeaa ja sunnuntaimaista ;)

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiitos! :)

Lucaluca (Ei varmistettu)

Pore Helsinki huopa-nappi voisi olla aika ihana pehmuste. Löytyy monessa eri värissä.

Coco
Coco Sweet Dreams

Mä kokeilin googlettaa, mutten millään löytänyt kyseisiä pehmusteita, olisin kiitollinen jos voit laittaa linkkiä tai kuvaa. :)

Cattt
Reading Minds

Meilläkin suoritettiin pölypunkkien joukkomurha sunnuntaina. Suunnitelmat ei tosin ihan menneet putkeen, koska patjojen tullessa sisälle niihin oli muodostunut paksu ja sitkeä kuurakerros... Ehtivät onneksi kuivua iltaan mennessä, nimittäin puhtaissa lakanoissa raikkaalla patjalla nukkumínen on ihanaa :)

Ja muuten, miten sun lapset on aina noin kauniisti puettuja! Suloisia ja tyylikkäitä, tyyli varmasti äidiltä peruttua :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Hih, ei ne kyllä yleensä ole mitenkään ihmeellisesti puettuja - yleensä kulkevat perus oloasussa. Tytön saadessani olen vähän enemmän innostunut pienten vaatteista - sellaisesta kaikesta kauniista ja suloisesta. Kesäksi haluan itselleni ja tyttöselle samanlaiset kengät. :))

Kommentoi