Sunnuntain kuvia

P1182565.JPG

P1192760.JPG

P1192730.JPG

P1192758.JPG

P1192774.JPG

P1192763.JPG

P1192784.JPG

P1192734.JPG

P1192781.JPG

Pysähtyneitä ja laittamattomia kuvia sunnuntailta, räpsin vaan menemään.

Pakkaset paukkuvat ja minä vein kaikki peitot ja tyynyt ulos siinä toivossa, että pölypunkit delaavat siellä kylmyydessä. Tänään päästään puhtaisiin ja raikkaisiin lakanoihin nukkumaan – parhautta!

Ensimmäisestä kuvasta tulikin mieleeni meidän pieni tuoliprojekti. Talven loppuessa haluan laittaa isot lampaantaljat säilöön ja HAY Hee Lounge nojatuoleihin pitäisi keksiä jokin toinen pehmuste. Onko teillä mitään ideoita tai tietoa mistä saa päälliset kyseisiin nojatuoleihin? Sain kulumaan koko illan pehmusteita etsien, mutta tuloksetta. Helsingissä Mattolaiturin terassilla on täydelliset päälliset – lienee teetetyt.

/9 random pics of the day…

 

Kommentit (16)
  1. Meilläkin suoritettiin pölypunkkien joukkomurha sunnuntaina. Suunnitelmat ei tosin ihan menneet putkeen, koska patjojen tullessa sisälle niihin oli muodostunut paksu ja sitkeä kuurakerros… Ehtivät onneksi kuivua iltaan mennessä, nimittäin puhtaissa lakanoissa raikkaalla patjalla nukkumínen on ihanaa 🙂

    Ja muuten, miten sun lapset on aina noin kauniisti puettuja! Suloisia ja tyylikkäitä, tyyli varmasti äidiltä peruttua 🙂

    1. Hih, ei ne kyllä yleensä ole mitenkään ihmeellisesti puettuja – yleensä kulkevat perus oloasussa. Tytön saadessani olen vähän enemmän innostunut pienten vaatteista – sellaisesta kaikesta kauniista ja suloisesta. Kesäksi haluan itselleni ja tyttöselle samanlaiset kengät. :))

  2. Pore Helsinki huopa-nappi voisi olla aika ihana pehmuste. Löytyy monessa eri värissä.

    1. Mä kokeilin googlettaa, mutten millään löytänyt kyseisiä pehmusteita, olisin kiitollinen jos voit laittaa linkkiä tai kuvaa. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *