Suolaa kasvoille

Coco Sweet Dreams

Uutta kylppärissä.

 

Vihdoin ja viimein muistin ostaa itselleni suolasaippuan. Minulla on ollut tässä jo hyvän aikaa oman itseni huolto käynnissä, syksy tuo aina sen tietyn innostuksen vähän uudistaa mieltä ja kehoa.

 

Nyt tarkkailussa on ihon kunto ja katson olisiko suolasaippuasta apua ihon epäpuhtauksien poistoon, pitäisi kuulema olla. Ekan käyttökerran jälkeen ihoa vähän pisteli ja näyttää siltä, että tehoa ainakin löytyy. Saippua desinfioi ja puhdistaa ihoa, sekä ylläpitää sen kosteustasapainoa. Iho kannattaa pestä niin, että hieroo sitä käsien kautta kasvoille, tosin minä tietysti kokeilin rohkeana tyttönä saippuaa suoraan kasvoille, se oli vähän liikaa.

 

Terveysinnostus on nyt niin suuri, että keittiö on täyttynyt kaikenmaailman superfoodeista, viherjauheesta alkaen. Lenkkarit odottaa jo eteisessä, ulkoilma kutsuu. Katsotaan olisiko kuontaloni yhtään muuttunut loppukuusta.

 

(*Jurliquen tuotteet saatu bloginäkyvyyttä vastaan)

 

Kommentit

Viherjauhe löytää täälläkin aamurahkaan!

Coco
Coco Sweet Dreams

Mitä muuta aamurahkaan tulee?... kaipaan joitain iisejä reseptejä. Meidän keittiö on aina ihan pommin jäljiltä, jos mä olen surautellut viherpirtelöä. :D

Yleensä kiireessä valmisrahkaan vain sekoitan viherjauheen, luomu c-vitamiinijauheen, joskus vehnäleseitä ja päälle mustikoita. Akaisemmin tein pirtelöitä, mutta en ole enää jaksanut juuri sitä tiskaamista.

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiitos kiitos vinkistä! Mun täytyy ehdottomasti hankkia kans luomu c-vitamiinijauhetta.

Kartsi79 (Ei varmistettu) http://sankarinainen.blogspot.fi

Hei,
Mistä tuollaista suolasaippuaa saa ja millaisille ihotyypeille sitä suositellaan? Itselläni on hyvin ohut ja herkkä iho, mutta jonkin verran myös epäpuhtauksia sekaiholle tyypillisesti.

Coco
Coco Sweet Dreams

Ruohonjuuresta olen ostanut omani. Tietääkseni saippua sopii kaikenlaisille ihotyypeille... tosin sen kanssa saa olla varovainen ohuen ihon kanssa.... käsien kauttaa saippuaa iholle.

Kartsi79 (Ei varmistettu) http://sankarinainen.blogspot.fi

Kiitti vinkistä, pitääpä käydä joku päivä katsastamassa. Voisi hyvin sopia myös teini-ikäisille tyttärileni.

Satu-Maria (Ei varmistettu) http://jotainkaunistajaarkista.blogspot.fi/

Itse ostin eilen Soap & Balsamin ruususuolasaippuan. Pesin heti eilen illalla itseni saippualla päästä varpaisiin ja jo tänä aamuna huomasin ihon tuntuvan todella erilaiselta. Päivävoiteen levittäminenkin oli ihan erilaista, kun iho oli niin sileä, eikä pintakuivuus tuntunut. Odotukset ovat siis korkealla :)

Ruususuolasaippuasta sanotaan muuten näin:"Ylellinen hento ruusun tuoksu yhdistyy maanläheiseen santeliin. Kallisarvoista ruusu absolutea on arvailtu parhaimmaksi ihoon vaikuttavaksi öljyksi. Luonnostaan vaaleanpunaisessa himalajan vuorisuolassa olevat mineraalit auttavat tasapainottamaan ihon toimintoja. Ihon toiminnan parantuessa se alkaa kosteuttamaan itse itseänsä."

Olive10 (Ei varmistettu)

Mistä ostit ruususuolasaippuan? =)

Satu-Maria (Ei varmistettu) http://jotainkaunistajaarkista.blogspot.fi/

Soap & Balsam (www.soapbalsam.fi) oli Piantikin sisustuspäivillä myymässä tuotteitaan, ja sieltä ruususuolasaippuan kotiutin. Heillä on toki myös verkkokauppa, josta voi heidän tuotteitaan tilata. Myös Soap Factory (www.soapfactory.fi) myy kotimaisia, ekologisia suolasaippuoita. Jälleenmyyjät näet heidän sivuiltaan.

Coco
Coco Sweet Dreams

Suuri kiitos!

Kommentoi