Suolaa kasvoille

P9060012.JPG

P9060014.JPG

Uutta kylppärissä.

 

Vihdoin ja viimein muistin ostaa itselleni suolasaippuan. Minulla on ollut tässä jo hyvän aikaa oman itseni huolto käynnissä, syksy tuo aina sen tietyn innostuksen vähän uudistaa mieltä ja kehoa.

 

Nyt tarkkailussa on ihon kunto ja katson olisiko suolasaippuasta apua ihon epäpuhtauksien poistoon, pitäisi kuulema olla. Ekan käyttökerran jälkeen ihoa vähän pisteli ja näyttää siltä, että tehoa ainakin löytyy. Saippua desinfioi ja puhdistaa ihoa, sekä ylläpitää sen kosteustasapainoa. Iho kannattaa pestä niin, että hieroo sitä käsien kautta kasvoille, tosin minä tietysti kokeilin rohkeana tyttönä saippuaa suoraan kasvoille, se oli vähän liikaa.

 

Terveysinnostus on nyt niin suuri, että keittiö on täyttynyt kaikenmaailman superfoodeista, viherjauheesta alkaen. Lenkkarit odottaa jo eteisessä, ulkoilma kutsuu. Katsotaan olisiko kuontaloni yhtään muuttunut loppukuusta.

 

(*Jurliquen tuotteet saatu bloginäkyvyyttä vastaan)

 

Kommentit (11)
  1. Mistä ostit ruususuolasaippuan? =)

    1. Soap & Balsam (www.soapbalsam.fi) oli Piantikin sisustuspäivillä myymässä tuotteitaan, ja sieltä ruususuolasaippuan kotiutin. Heillä on toki myös verkkokauppa, josta voi heidän tuotteitaan tilata. Myös Soap Factory (www.soapfactory.fi) myy kotimaisia, ekologisia suolasaippuoita. Jälleenmyyjät näet heidän sivuiltaan.

  2. Itse ostin eilen Soap & Balsamin ruususuolasaippuan. Pesin heti eilen illalla itseni saippualla päästä varpaisiin ja jo tänä aamuna huomasin ihon tuntuvan todella erilaiselta. Päivävoiteen levittäminenkin oli ihan erilaista, kun iho oli niin sileä, eikä pintakuivuus tuntunut. Odotukset ovat siis korkealla 🙂

    Ruususuolasaippuasta sanotaan muuten näin:”Ylellinen hento ruusun tuoksu yhdistyy maanläheiseen santeliin. Kallisarvoista ruusu absolutea on arvailtu parhaimmaksi ihoon vaikuttavaksi öljyksi. Luonnostaan vaaleanpunaisessa himalajan vuorisuolassa olevat mineraalit auttavat tasapainottamaan ihon toimintoja. Ihon toiminnan parantuessa se alkaa kosteuttamaan itse itseänsä.”

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *