Suosituksia: sarjoja ja elokuvia

 

4AFFE1D5-0A58-4296-9E62-3E3DBE4F3CC0.jpeg

Oli aika kun minulla ei ollut televisiota aikoihin, mutta nyt talvisin olen löytänyt aikaa itselleni ja kaivannut ihan vain hetkiä sarjojen ja elokuvien parissa. Olen löytänyt muutamia koukuttavia ja jännittäviä sarjoja ja leffoja, jotka haluan jakaa kanssanne. Itseäni kiinnostaa eniten tositapahtumiin perustuvat leffat, sarjat ja dokkarit. 
 
Yksi jännittävimmistä on ollut murhamysteeri/dokumenttielokuva All Good Things. Katso ensin elokuva ja sitten dokkari The Jinx. Olin varmaan kuukauden ihan omg omg! Miten jännittävä, karmiva ja salaperäinen!
 
Taiteilijasielut – vähän erikoiset persoonat kiinnostavat minua. Henry Miller – mielihalujen mestari, Robin Williams: Come inside my mindGloria Vanderbilt & Anderson Cooper, Avicii, Hemingway & Gellhorn ja Kennedyn klaani.
 
Jos tarvitsen järjestelmällisyyttä välillä kaoottiselta tuntuvaan arkeeni, niin Marie Kondon Tidying up with Marie Kondo on symppis ja super innostava.
 

Viimeisenä kevyenä mutta loppuun asti koukuttava jännäri on Totuus Harry Quebertin tapauksesta.

C61FEAE0-7867-40B0-AD2A-6B6B941C514E.jpeg

Jos teillä on vinkata lisää hyviä elokuvia ja sarjoja, laittakaa omia suosikkeja kommenttiboxiin.

 

Ihanaa loppuviikkoa!

Kommentit (3)
  1. Taiteilijasielut-listan jatkoksi suosittelen Gaga: Five foot two Netflixiltä. Sandra Ohn voittaman Golden Globen myötä aloin katsomaan Killing Eveä HBO:lta. Olin sairaana ja katsoin kaikki jaksot kahdessa päivässä. Sandra Ohn lisäksi toinen naispääosan esittäjä tekee tosi hiukean roolityön.

  2. Aloitin ystäväni suosituksesta eilen katsomaan You-nimistä sarjaa Netflixistä. Katsoin putkeen 5 jaksoa ja nyt ihan pakko jatkaa!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *