Suutari

Coco Sweet Dreams

Ensi viikolla on yhdet juhlat ja lähden sinne punaisilla pohjilla. Kauppatorin suutarilta saa punaisia kumipohjia Loboutinien suojaksi, itse suutari on myös tosi kiva jannu. Pohjat maksavat sen parikymppiä, eli not bad.

Meinasin saada harmaita hiuksia, kun en löytänyt millään sopivaa mekkoa juhliin. Se kuitenkin löytyi loppuviikosta ihan vahingossa, kerron siitä myöhemmin teille!

Niin ja ensi viikolla on myös luvassa tosi jänniä uutisia. Mitä Cocon elämässä on tapahtunut. :D

Ihanaa viikkoa, pysykää terveinä!

Kommentit

uusikaunispaiva.blogspot.com (Ei varmistettu)

jännää! jäänpä odottelemaan uutisia : ). mukavaa viikkoa sulle!

suvi m
suvi m

Oi, että mitähän jännää sinulla on luvassa? :)

Nuo kenkulitkin kiinnostaisivat kovasti... :)

K All I ever wanted is here-blogista (Ei varmistettu)

Tämäkin jää odottelemaan kuulumisia.. Tosi kaunis luumun väri noissa kengissäsi! <3

Vierailija (Ei varmistettu)

Kuulumisia odotan! Nuo kengät ovat kauniit:)

Mona
www.monasdailystyle.com

Hei ihan mahtavaa, kiitos vinkistä!!:) Juuri nimittäin yksi päivä mietein että mihin veisin toiset CL:n kenkäni kun ensimmäisiin laitoin pohjat hansan suutarissa, ja en valitettavasti ollut ihan täysin tyytyvävinen. Taidankin viedä tuonne torisuutarille nämät toiset:) Luulin, että tuo Hansan suutari on ainoa missä on punaista pohjaa.

Ja samoin, pysyhän sinäkin terveenä:) <3

Vierailija (Ei varmistettu)

argh, olen ihan ulkona tästä kenkien pohjustamisesta. En ole ikinä kuullut tämmöisestä. Korkolappuja olen vaihtanut mutta en pohjia? Laitetaanko kenkiin uudet pohjat, koska vanhat ovat kuluneet vai kulkeeko/säilyykö kenkä paremmin suutari laittamalla pohjalla?

Coco
Coco Sweet Dreams

Mona, Ninasissa suositeltiin juuri tuota Torin suutaria. Käyn siellä muutenkin - se suutari on niin kiva ja aika komeekin! ;)

Vierailija, noiden kyseisten kenkien pohja on nahkaa joten se käytännössä menis ihan piloille käytössä. Jotkut korkokengät ovat pohjista myös tosi liukkaat- myös niihin voi asentaa tuollaisen puolipohjallisen. Pohjallinen on siis kumia, eli estää liukastumista. Tuollaisen asentaminen maksaa vain parikymppiä ja on tosi jees!

Kommentoi