Suutari

p3237296.jpg

p3237304.jpg

Ensi viikolla on yhdet juhlat ja lähden sinne punaisilla pohjilla. Kauppatorin suutarilta saa punaisia kumipohjia Loboutinien suojaksi, itse suutari on myös tosi kiva jannu. Pohjat maksavat sen parikymppiä, eli not bad.

Meinasin saada harmaita hiuksia, kun en löytänyt millään sopivaa mekkoa juhliin. Se kuitenkin löytyi loppuviikosta ihan vahingossa, kerron siitä myöhemmin teille!

Niin ja ensi viikolla on myös luvassa tosi jänniä uutisia. Mitä Cocon elämässä on tapahtunut. 😀

Ihanaa viikkoa, pysykää terveinä!

Kommentit (7)
  1. Mona, Ninasissa suositeltiin juuri tuota Torin suutaria. Käyn siellä muutenkin – se suutari on niin kiva ja aika komeekin! 😉

    Vierailija, noiden kyseisten kenkien pohja on nahkaa joten se käytännössä menis ihan piloille käytössä. Jotkut korkokengät ovat pohjista myös tosi liukkaat- myös niihin voi asentaa tuollaisen puolipohjallisen. Pohjallinen on siis kumia, eli estää liukastumista. Tuollaisen asentaminen maksaa vain parikymppiä ja on tosi jees!

  2. argh, olen ihan ulkona tästä kenkien pohjustamisesta. En ole ikinä kuullut tämmöisestä. Korkolappuja olen vaihtanut mutta en pohjia? Laitetaanko kenkiin uudet pohjat, koska vanhat ovat kuluneet vai kulkeeko/säilyykö kenkä paremmin suutari laittamalla pohjalla?

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *