Synttäreillä

Coco Sweet Dreams

Juhuu! Muutamia kuvia eiliseltä. Me ollaan justiinsa laskeuduttu kotiin, ihanaa!

Bileitä aina odottaa innolla ja kivaahan se on juhlia, mutta kotiin ja arkeen on vähintään yhtä ihanaa palata. Ehkä se arki tuntuukin vähän iisimmältä, kun hetkeksi lähtee vähän viilettämään. Me viiletettiin tällä kertaa Tampereen kattojen yllä ja juhlimme rakkaan ystävämme Majn synttäreitä. Paikka oli ihan sikamakee,  jengi värikäs, luonnekas ja ennen kaikkea hauska, kuten sankari itsekin.

Minä otin taas huumaa koristelusta ja sainkin kunnian toimia koristeluvastaavana. Tytön huoneen pom-pomit olivat menossa jo roskiin, mutta onneksi ehtivät vielä koristamaan kattoterassia, sinne ne sitten jäivätkin. Juhlalaatikostani löytyivät vielä Ikean pallukat, niihin kannattaa muuten sijoittaa - ovat jo monet juhlat kiertäneet. Juhlavalot ovat ne tutut Clasun versiot.

Jos mietitte, miksi me kaikki näytettiin niin upeilta, oli asukoodina SWAG. Maj ohjeisti pukeutumaan mielummin överisti, kuin vajaristi - juhlakansa noudatti pyyntöä mielestäni todella mallikkaasti.

Kiitos Maj ja onnea miljoonasti. Kiitos, kun olet.

Kommentit

fourteen5

Vitsi kyllä on upeat puitteet ja ihan mahtavat asut teillä! Välittyy kyllä, että mahtavat bileet on ollut! I like! :)

-Katja

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiitos, oli kyllä ihanaa päästä vähän bilettämään. <3

AnskuK (Ei varmistettu) http://shoelover-lover.blogspot.fi/

Mikä ihana tunnelma kuvissa!

Coco
Coco Sweet Dreams

Paikka oli kyllä ihan uskomattoman tunnelmallinen, erityisesti sitten kun alkoi hämärtymään.

kysymys (Ei varmistettu)

Hei,

muistatko mistä olet hankkinut tuon roikkuvan koristeananaksen? Järjestän ensi viikolla yllätysjuhlat, ananakset sopisivat teemaan.

Yst. terv. EK

Coco
Coco Sweet Dreams

Tigerista! Sieltä löytyy muuten tosi paljon kaikenlaista rekvisiittaa. Viirinauhaa, pilleja, tuollaisia kaikenmaailman koristeananaksia ynnä muita.

Kommentoi