Synttäreillä

P7260075.JPG

P7260004.JPG

P7260027.JPG

P7260014.JPG

P7260090.JPG

P7260085.JPG

kuva-4-tile.jpg

P7260132.JPG

P7260136-tile.jpg

P7260218.JPG

Juhuu! Muutamia kuvia eiliseltä. Me ollaan justiinsa laskeuduttu kotiin, ihanaa!

Bileitä aina odottaa innolla ja kivaahan se on juhlia, mutta kotiin ja arkeen on vähintään yhtä ihanaa palata. Ehkä se arki tuntuukin vähän iisimmältä, kun hetkeksi lähtee vähän viilettämään. Me viiletettiin tällä kertaa Tampereen kattojen yllä ja juhlimme rakkaan ystävämme Majn synttäreitä. Paikka oli ihan sikamakee,  jengi värikäs, luonnekas ja ennen kaikkea hauska, kuten sankari itsekin.

Minä otin taas huumaa koristelusta ja sainkin kunnian toimia koristeluvastaavana. Tytön huoneen pom-pomit olivat menossa jo roskiin, mutta onneksi ehtivät vielä koristamaan kattoterassia, sinne ne sitten jäivätkin. Juhlalaatikostani löytyivät vielä Ikean pallukat, niihin kannattaa muuten sijoittaa – ovat jo monet juhlat kiertäneet. Juhlavalot ovat ne tutut Clasun versiot.

Jos mietitte, miksi me kaikki näytettiin niin upeilta, oli asukoodina SWAG. Maj ohjeisti pukeutumaan mielummin överisti, kuin vajaristi – juhlakansa noudatti pyyntöä mielestäni todella mallikkaasti.

Kiitos Maj ja onnea miljoonasti. Kiitos, kun olet.

Kommentit (6)
  1. Hei,

    muistatko mistä olet hankkinut tuon roikkuvan koristeananaksen? Järjestän ensi viikolla yllätysjuhlat, ananakset sopisivat teemaan.

    Yst. terv. EK

    1. Tigerista! Sieltä löytyy muuten tosi paljon kaikenlaista rekvisiittaa. Viirinauhaa, pilleja, tuollaisia kaikenmaailman koristeananaksia ynnä muita.

  2. Mikä ihana tunnelma kuvissa!

    1. Paikka oli kyllä ihan uskomattoman tunnelmallinen, erityisesti sitten kun alkoi hämärtymään.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *