Täällä me asutaan

instagram.jpg

Tältä meillä näyttää, monta laatikkoa hengaa vielä nurkissa. Keittiön kaappeja kasataan ja ne kun valmistuu niin saadaan taas reilusti tilaa. Vähän hermotuttaa tälläinen sekasorto kotona. Muistuttaa jo vähän sellaista syrjäytyneen ihmisen kotia jossa menee polku eteisestä vessaan, jääkaapille ja sänkyyn.

Nyt ole ahtautunut kahden laatikkovuoren väliin naputtelemaan tätä tekstiä ja toisella silmällä katselen Iholla-sarjaa. Ihan paras.

Kuullaan taas, toivottavasti vähän väljemmissä tiloissa.

 

Kommentit (6)
  1. Ymmärsin ponttisi coco. Meilläkin kuljetaan vessaan ja olemattomaan keittiöön tällä hetkellä polkuja pitkin. Välillä todellakin hermostuttaa tämä sekasorto. Ei auta kuin toivoa, että remontti oikeasti alkaisi valmistua. Keittiössä meillä ei tällä hetkellä ole muuta kuin uuni ja liesi käytössä ja jääkaappi+pakastin on olohuoneessa:D Totta on, että monet sairaat ja/tai syrjäytyneet ihmiset elävät sellaisissa olosuhteissa ja paljon pahemmissa. Ei tietenkään sovi vitsailla. Onhan sellainen todella surullista ja varsinkin kun paljon lapsia elää sellaisissa oloissa:( Ymmärrän kuitenkin ettet tarkoittanut pahaa, moni muu ei ymmärrä. Tsemppiä rempan loppurutistukseen. Kannattaa katsoa vaikka kalenterista päivä jolloin arvelee suurimman osan kotia olevan valmiina.. sellainen päivä auttaa jaksamaan. Meillä se on pääsiäisenä 😀 T:Hanna

  2. Vai että syrjäytyneen… No, onneksi et ole oikeasti sellainen! 😉

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *