Täällä ollaan

Coco Sweet Dreams

Huh huh, heh heh.

Hengissä ollaan just ja just. Eka lomaviikko on mennyt täysin työn touhussa, ehkä ensi viikolla me oikeasti lomaillaan, puutarhatyöt ovat nimittäin onnellisesti loppusuoralla.

Koti on hyrskyn myrskyn, vähän järjestystä olen ehtinyt kuitenkin muuttamaan. Taas.

Keskustassa ollaan sentään pari kertaa käyty rentoilemassa ja tapaamassa kivoja tyyppejä. Kesä Turussa on parasta, niin parasta! Tietysti jokirannassa.

Ensimmäiset skumpatkin on nautittu linnankadun hoodeilla.

Pientä vauvaakin nähty. Tyttöni (2v.) on super innoissaan kaikista vauvoista, loppukesällä hän saa ensimmäisen serkun minun puoleltani. Ollaan kaikki siitä tosi innoissaan. Minä tietysti järjettömän innoissani!

Lämpöä on riittänyt ja asuhaasteita.

Rannalla on käyty, tietty.

Istutin etuovelle suuret, eksoottiset, vihreät, näyttävät kasvit. Ne on aika hauskat! Tykkään joko tosi isoista kukista/kasveista tai sitten herkistä pienistä, kuten laventeleista. Tähkälaventelista erityisesti.

Ja kovin ollaan mietitty terassia...

Terassin laudasta haluaisin jutskata enemmänkin. Me ollaan nyt ehkä valitsemassa lämpöpuuta... ihastuttiin kovin tähän leveään lämpöpuuhun, joka harmaantuu kauniisti ajan myötä. Se tuntuu ihanalta, eikä päästä tikkuja - lisäksi astetta leveämpi malli miellyttää. Onko teikäläisillä kokemusta lämpöpuusta?

Kovin vahvasti siis näyttää siltä, että me päästään sittenkin terassinrakennuspuuhiin jo tänä kesänä! Kaverit - loppukesällä pidän niin terassin avajaisbileet. Huumassa ollaan!

 

Kommentit

Maria/Dejiss (Ei varmistettu) http://dejiss.blogspot.com

Ihania kuvia, niin kaunista !
Ja pakko päästä Turkuun, onneksi siellä asustaa ystäviä joiden luona pääsee nauttimaan Turun ihanasta kesästä ! Missä toi ihana kahvila on ? :)

xx Maria

Maria/Dejiss (Ei varmistettu) http://dejiss.blogspot.com

ja minkä niminen ? :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Voi, et. Me käveltiin vaan nopeesti kahvilan ohi, mutta tsiikailin, että tonne pitää ehdottomasti joku kerta mennä. Kahvila on lähellä Tuomiokirkkoa, kun mennään pois päin keskustasta... yliopistolle päin.

Jenni/Talosanomat (Ei varmistettu) http://www.talosanomat.fi/

Mistä löysit ihanat kasvit terassille? Mitä lajiketta ovat? :) Kiitos Vastauksestasi! :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Heippis! Kasvit valkoisessa ruukussa ovat plantagenista (ruukut Ikeasta). Just nyt en muista kasvien nimeä, otan selvää asap. :)

Nappi (Ei varmistettu)

Hei, mistä valkoinen t-paitasi on (6. kuva)?

riitu

mietin täällä samaa! :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Heips! Se on H&Mn exclusive-mallistosta.... Ostin about keväällä. :)

I May Say (Ei varmistettu)

Senkin lomamuikkeli! Nyt jo!?
Kuvien perusteella teillä on ollut leppoisaa, mutta tekstin perusteella teillä on joku isompi urakka meneillään.
Terassi on parhautta. Meillä on pikkuinen terassi, johon mahtuu grilli & yrttiviljrlmät yhteen päähän, 6 hengen ruokaryhmä toiseen. Terassi on käsittääkseni mäntyä, se oli maalattu (?!) harmaaksi, mutta maali halkeili pahasti. Muutama viikko sitten mies hioi sen (kesti 1,5 päivää) ja käsitteli sen jollain öljyntapaisella. Nyt terassi on harmaansävyinen, mutta puu kuultaa kivasti läpi.
Hei kuule, aloittelevana puutarhurina kaipaisin vähän kuvia sun puutarhasta. (Vai onko se hyrskyn myrskyn juuri nyt?) Mutta jossain vaiheessa. Haluan tehdä jotain pihalle, mutta mulla on ideat vähän vähissä. Lyö niinkö tyhjää, ya know?! :-)

Coco
Coco Sweet Dreams

No niinpä! Lähinnä johtuen miehen työjutuista, lomaillaan aina näin.... Pätkissä ja ajoissa tai sit myöhään kesällä. Meil on ollu hyvä tuuri, ilmat aurinkoiset ja alkukesästä on niin nättiä. :)

puutarhajuttuja on luvassa, toivottavasti ei liikaa. ;)

MaikkuH (Ei varmistettu)

Meille tehtiin viime kesänä suuri terassi siperian lehtikuusesta. Suosittelen erittäin lämpimästi! Kaunis ja niin miellyttävä jalalle!

Coco
Coco Sweet Dreams

Tätäkin ollaan mietitty, se on kyllä tosi kaunista! <3

evitas (Ei varmistettu)

Pidän todella kovasti tyylistäsi! Siis tyylistäsi olla ja elää, tyylistäsi kirjoittaa ja kuvata, tyylistäsi sisustaa ja laittaa kotia, tyylistäsi pitää vaatteita ja kenkiä! Totisesti olet tyylikäs nainen:)

Coco
Coco Sweet Dreams

Oletpas ihana! Niin paljon kehuja etten tiedä miten kiittäisin. Kiitos kun olet. :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei minuakin kiinnostaa minkä niminen toi magean näköinen kahvila on ja mikä osoite? :)
Haluaisin myös tehdä terassin takapihalle, muttei aikaa oikein ole ja en osaa valita just minkälaisen... Jos teet juttua tulevasta terassista voisitko vinkata miten se kannattaa tehdä ja pystyykö sellaisen tekemään suht edullisesti. Kiitos ja ihana blogi tosiaan!

Vierailija (Ei varmistettu)

Kahvila joka on siinä kauniissa puutalossa on Fabbes Café :) Perhekahvila! Tehtaankatu 6 / Piispankatu 4 (Tuomiokirkon takana)

Sarilleli (Ei varmistettu)

Hei ja kiitos taas kivasta blogistasi.
Meillä on myös siperian lehtikuusta terassilla. Harmaantui nopeasti, jo samane kesänä kuin se asennettiin. Mutta ei haittaa. Lankut on leveät, ihana paljaiden jalkojen alla. Laitettiin se vielä niin, että sileä pinta on ylöspäin (ei se uurteinen), jolloin roskia ei kerry niin pahasti, ja on se siten myös kivemman näköinen.

Coco
Coco Sweet Dreams

Me päädyttiin nyt lämpopuuhun, se kans harmaantuu kauniisti ja on suhteellisen leveää mallia. Terdejuttui varmaan pukkaa kesän edetessä. :)

Kommentoi