Täällä ollaan

Huh huh, heh heh.

Hengissä ollaan just ja just. Eka lomaviikko on mennyt täysin työn touhussa, ehkä ensi viikolla me oikeasti lomaillaan, puutarhatyöt ovat nimittäin onnellisesti loppusuoralla.

P6040066.JPG

Koti on hyrskyn myrskyn, vähän järjestystä olen ehtinyt kuitenkin muuttamaan. Taas.

ovella.JPG

Keskustassa ollaan sentään pari kertaa käyty rentoilemassa ja tapaamassa kivoja tyyppejä. Kesä Turussa on parasta, niin parasta! Tietysti jokirannassa.

P6040094.JPG

Ensimmäiset skumpatkin on nautittu linnankadun hoodeilla.

P6040114.JPG

Pientä vauvaakin nähty. Tyttöni (2v.) on super innoissaan kaikista vauvoista, loppukesällä hän saa ensimmäisen serkun minun puoleltani. Ollaan kaikki siitä tosi innoissaan. Minä tietysti järjettömän innoissani!

P6040125.JPG

Lämpöä on riittänyt ja asuhaasteita.

P6040147-tile.jpg

Rannalla on käyty, tietty.

P6050229.JPG

Istutin etuovelle suuret, eksoottiset, vihreät, näyttävät kasvit. Ne on aika hauskat! Tykkään joko tosi isoista kukista/kasveista tai sitten herkistä pienistä, kuten laventeleista. Tähkälaventelista erityisesti.

sisaankaynti.JPG

Ja kovin ollaan mietitty terassia…

P6050239.JPG

Terassin laudasta haluaisin jutskata enemmänkin. Me ollaan nyt ehkä valitsemassa lämpöpuuta… ihastuttiin kovin tähän leveään lämpöpuuhun, joka harmaantuu kauniisti ajan myötä. Se tuntuu ihanalta, eikä päästä tikkuja – lisäksi astetta leveämpi malli miellyttää. Onko teikäläisillä kokemusta lämpöpuusta?

Kovin vahvasti siis näyttää siltä, että me päästään sittenkin terassinrakennuspuuhiin jo tänä kesänä! Kaverit – loppukesällä pidän niin terassin avajaisbileet. Huumassa ollaan!

 

Kommentit (18)
  1. Hei ja kiitos taas kivasta blogistasi.
    Meillä on myös siperian lehtikuusta terassilla. Harmaantui nopeasti, jo samane kesänä kuin se asennettiin. Mutta ei haittaa. Lankut on leveät, ihana paljaiden jalkojen alla. Laitettiin se vielä niin, että sileä pinta on ylöspäin (ei se uurteinen), jolloin roskia ei kerry niin pahasti, ja on se siten myös kivemman näköinen.

    1. Me päädyttiin nyt lämpopuuhun, se kans harmaantuu kauniisti ja on suhteellisen leveää mallia. Terdejuttui varmaan pukkaa kesän edetessä. 🙂

  2. Hei minuakin kiinnostaa minkä niminen toi magean näköinen kahvila on ja mikä osoite? 🙂
    Haluaisin myös tehdä terassin takapihalle, muttei aikaa oikein ole ja en osaa valita just minkälaisen… Jos teet juttua tulevasta terassista voisitko vinkata miten se kannattaa tehdä ja pystyykö sellaisen tekemään suht edullisesti. Kiitos ja ihana blogi tosiaan!

    1. Kahvila joka on siinä kauniissa puutalossa on Fabbes Café 🙂 Perhekahvila! Tehtaankatu 6 / Piispankatu 4 (Tuomiokirkon takana)

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *