Tähtihetket Gdansk

image_101.jpeg

Hotel Grand Cru. Lasten mentyä nukkumaan ja valtasin huoneistomme leveän ikkunalaudan. Keräsin peiton ja tyynyn ikkunan alle, oli keskiyö, täysikuu ja lasi viiniä. Viihdyn suuresti porukassa, mutta tarvitsen usein tälläisiä yksinäisiä hetkiä itseni kanssa – parasta lepoa. 

image_16.jpeg

Sopot iltahämärässä. Pitkät hiekkarannat, merituuli ja kaupungin valot… melkoisen otollinen paikka vaikkapa pienelle romanssille. Niin tunnelmallinen! Kesäksi pakko päästä mestoille uudestaan! Puolentoistatunnin lento Turusta ja vartin junamatka Gdanskista, niin ranta on sun.

image_102.jpegimage_3.jpeg

Joulun jälkeen sateet valtasivat kaupungin. Köröttelimme taas junalla Sopottiin, tällä kertaa uimaan. Aguapark Sopot oli hassu kokemus kaikenmoisten käytännön kommellusten kera, mutta suosittelen paikkaa kuitenkin uimataitoisille kavereille, varsinkin jos jännittävät liukumäet kiinnostelevat. Lapsien kanssa siellä oli vähän hankalaa, kun tuosta vielä kasvavat niin ehdottomasti uudestaan.  Muita kivoja idiksiä kaupunkilomaan Gdanskissa otetaan ilolla vastaan! 🙂 

Kommentit (2)
  1. Ainakin jokunen vuosi sitten Cico -niminen ravintola oli hinta-laatusuhteeltaan erinomainen. Aika siinä Gdanskin ytimessä.

    1. Suuri kiitos vinkistä! Pidetään mielessä ens kerralla. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *