Takkahuone muutosten kourissa

P6260016.JPG

Ehkä teidän mielestä meidän koti on vähän kolkko, mutta olen huomannut, että pidän eniten siitä, että olen siivonnut kaiken tavaran piiloon (eikä kukaan niitä sen jälkeen löydä). Tulen vähän hermostuneeksi kaikenlaisista somisteita… kyllä se elämä täällä muutenkin näkyy, se on varma.

P6260052.JPG

Siirsin Bo Conceptin Morini daybedin takkahuoneeseen ja aloin yks kaks kaipaamaan mattoa. Mielestäni mattoa on äärimmäisen vaikea ostaa! En ole vielä omistanut mattoa, jota jaksaisin kauaa katsoa. Musta talja on ainut, jonka kaivan silloin tällöin esille.

Olen kuitenkin tuumaillut, että tarpeeksi iso matto ryhmittäisi eri tiloja kodissa. Kuten takkahuonetta ja olohuonetta. Olisi kiva olla vähän rohkeampi mattojen suhteen.

Jos teillä on mielessä joku matto tähän tilaan, vinkit otetaan vastaan. Olen alustavasti funtsinut tätä mattoa kaksin kappalein mattoteipillä yhteen liitettynä. Kaksi sen takia, että takkahuone on suhteellisen iso, vaikkei se ehkä kuvista tule selville.

P6260057.JPG

Takkahuone on meidän kodin sydän. Siihen saavutaan eteisestä ja takkahuoneessa on myös toinen ovi ulos, tulevalle terassille.

(Siinä minun raisut ja vähän surkeat töppöset tönöttää. Näistä en tule varmaan ikinä luopumaan. Emut. Rakastan.)

P6260066.JPG

(Lempijutuista vielä… tässä minun lempilaukut. Kovassa käytössä ovat. Opening Ceremony ja H&M laukut. Nähty monta kertaa täälläkin.)

P6260074.JPG

P6260062.JPG

Mattovinkkejä siispä vaan kehiin! Miltä mahtaisi näyttää punertava persialainen matto?

 

 

Kommentit (35)
  1. M / Vastarintama
    3.7.2014, 17:13

    Ah, niin ihania kuvia! Ja joo, henkeen sopisi loistavasti joku kunnon vintage-matto. Se persialainen, tai berberi tai muu. Tuo daybed on jotain niin ihanaa, samoin tuo kepeälinjainen Thonet. Tykkään, tykkään.

    Haastoin muuten sinut, toivottavasti ehtisit toteuttamaan. <3

  2. Miten olisi Marokkalaismatto? Ei ihan niin boheemi kuin paimentolaismatto, mutta kuitenkin rennon tyylikäs-

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *