Takkahuoneen sisustusta

PA050159.JPG

PA050163.JPG

PA050169.JPG

PA050167.JPG

PA050177.JPG

PA050173.JPG

Viikonlopun tohinoissa sisustin taas takkahuonetta, pidän siitä nyt juuri tuollaisena. Kaikki kalusteet ovat läpikulkumatkalla tilassa, mustat Hay Hee-tuolit kuuluvat terassille, mutta eihän siellä ulkona tarkene enää istua. Vaihtelen työpistettä aina fiiliksen mukaan, niinhän sitä kuuluukin. Nyt tykkään istua takkahuoneessa ja näpytellä tietokonetta tai selata lehtiä, niistä saan usein inspiraatiota blogiin. Valkoisen Hayn AAC10*imp?type(inv)g(19847366)a(2177593) tuolin roudasin pojan huoneesta, siinä on mukava istua ja pienen kyllästymisen jälkeen se näyttää taas uudelta ja raikkaalta.

Hain tänään kukkasipuleita vähintäänkin ämpärillisen. Ensi kevääksi odotan paljon tulppaaneita, väreiksi valitsin tällä kertaa valkoisia ja liki mustanvärisiä tulppaaneita, osa tulppaaneista tulee olemaan erikoisia papukaijatulppaaneja. Terassin syysistutuksia sain tänään kuvattua, laittelen niistä huomenna kuvasaldoa, tuli aikast kivan näköistä.

Ihanaa alkavaa viikonloppua, minulla on pari kivaa projektia tiedossa, kandee seurata instagramissa!

(*linkki on mainoslinkki Stockmannin verkkokauppaan)

 

Kommentit (2)
  1. Heips! Minua kiinnostaa tuo Millesgården juliste. Mistä olet ostanut sen? Entä kehykset? Kiitos ja kivaa viikonloppua!

    1. Hei Maisa,

      Kommenttisi oli mennyt minulta ohi, onneksi selasin taaksepäin.

      Juliste on tilattu Millesgårdenilta (http://www.millesgarden.se) suoraan ja teetätin kehykset Funkraami -nimisessä kehystämössä täällä Turussa.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *