Talo tuli

Coco Sweet Dreams

 

Eilen on ollut aika liikuttava maanantai. Aamuisessa tohinassa kuuntelin, kun poikani komensi pikkusiskoaan: "Laitahan nyt ne päivävaatteet päälle, äitillä on kiire töihin, koska se rakentaa meille taloa". Poju on sille päälle sattuessa muutenkin ihanan symppis ja avulias herrasmies.

Eilen tontilla odotti ihana näky, talo rakentuu nopeasti ja sen seinät itseasiassa pystytettiin elementeistä yhdessä päivässä. Eilen. En vieläkään ihan meinaa uskoa, että olen tähän hankkeeseen ryhtynyt. Toistaiseksi kaikki on mennyt tosi hyvin, veikkaan että tälläinen projekti sopii minunlaiselle melko easy going - leväperäiselle ihmiselle, joka ei pienistä hermoile.

Ehkä eniten taas omakotitaloasukkaana odotan sitä, että saan soittaa musiikkia kovalla. Kuuntelen paljon biisejä ja olen eniten fiilikissä sellaisesta hetkestä kun iltaaurinko paistaa sisälle ja saan soittaa lempikappaleita, eikä kukaan häiriinny.  

Tälläisiin iltapäiviin voisi sopia esimerkiksi seuraavat kipaleet, laittakaa merkille nuoren turkulaismuusikon Eetun biisi:

Rule The World - Michel Kiwanuka

Draggin' The Line - Tommy James & The Shondells

Candlelight - Eetu Kujala

Whatever Lola Wants - Sarah Vaughan

 

Kommentit

Marie_ (Ei varmistettu)

Wau! Nyt alkaa tapahtua! Pysykäähän lämpiminä siellä ulkona!

Coco
Coco Sweet Dreams

Niinpä! Kevättä ja kesää odotellessa. ;)

Tuli jotenkin onnellinen olo sinun puolesta :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiitos! <3

Aikkis (Ei varmistettu)

Voiko tähän muuta sanoa kuin: Onnea!

Tulin hyvälle mielelle tästä.. ja Kiwanukan kappale on aivan mahtava!

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiitos! <3

Kiwanukalla on niiiiin paljon mahtavia biisejä!

Kommentoi