Talo tuli

667FE677-B068-469E-9C02-E69706A5A4EB.jpeg

 

Eilen on ollut aika liikuttava maanantai. Aamuisessa tohinassa kuuntelin, kun poikani komensi pikkusiskoaan: ”Laitahan nyt ne päivävaatteet päälle, äitillä on kiire töihin, koska se rakentaa meille taloa”. Poju on sille päälle sattuessa muutenkin ihanan symppis ja avulias herrasmies.

Eilen tontilla odotti ihana näky, talo rakentuu nopeasti ja sen seinät itseasiassa pystytettiin elementeistä yhdessä päivässä. Eilen. En vieläkään ihan meinaa uskoa, että olen tähän hankkeeseen ryhtynyt. Toistaiseksi kaikki on mennyt tosi hyvin, veikkaan että tälläinen projekti sopii minunlaiselle melko easy going – leväperäiselle ihmiselle, joka ei pienistä hermoile.

Ehkä eniten taas omakotitaloasukkaana odotan sitä, että saan soittaa musiikkia kovalla. Kuuntelen paljon biisejä ja olen eniten fiilikissä sellaisesta hetkestä kun iltaaurinko paistaa sisälle ja saan soittaa lempikappaleita, eikä kukaan häiriinny.  

Tälläisiin iltapäiviin voisi sopia esimerkiksi seuraavat kipaleet, laittakaa merkille nuoren turkulaismuusikon Eetun biisi:

Rule The World – Michel Kiwanuka

Draggin’ The Line – Tommy James & The Shondells

Candlelight – Eetu Kujala

Whatever Lola Wants – Sarah Vaughan

 

Kommentit (7)
  1. Grateful for sharing such personality blowing data. I in like way elucidate disqus.com/home/discussion/channel-new isolated blog. Humanely do check my blog may we can collaborate in future. Best of karma

  2. Voiko tähän muuta sanoa kuin: Onnea!

    Tulin hyvälle mielelle tästä.. ja Kiwanukan kappale on aivan mahtava!

    1. Kiitos! <3

      Kiwanukalla on niiiiin paljon mahtavia biisejä!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *