Tänään klo 15

Coco Sweet Dreams

Pikaiset moikkista moikat! Ollaan oltu  kaupunkikodissa vaan kääntymässä. Vietetään paljon aikaa talolla ja mummulassa, ovat melko lähekkäin. 

Piti vaan kuvata teille meidän isoa vauvaa joka jo istua tönöttää syöttötuolissa muina tyttöinä. Kirppikseltä löytyi pojalle pinokkio-kirja, se oli lempisatujani pienenä.

Ei tässä muuta, matka jatkui taas remppapuuhiin tai siis purkutöihin. Purkuhommat me yritetään tehdä itse, remontti me teetetään ammattilaisilla. 

Heidå!

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Aivan upeita kuvia sulla täällä aina! Mutta tällä kertaa tuo ylin kuva kirvoitti lähes kyyneleet silmiini, niin ihana se on! Jotenkin tuo pikkuinen untuvatukkainen tyyppi herkisti mut ihan kokonaan <3
Tsemppiä teille remppaan, jään mielenkiinnolla seuraamaan sen edistymistä sekä tietysti muitakin kuulumisiasi!

eejo (Ei varmistettu)

Blogisi on viehättävä Ü Kyselisin hieman vinkkejä siihen mitä Turussa voisi sunnuntaihin ajoittuvalla päiväreissulla tehdä? Miten paikat (kivat kaupat, kahvilat tms.) ovat auki? Kiitos jo etukäteen. Lystiä remppakesää!

Vierailija (Ei varmistettu)

Oi mikä ihana pallopäähömppä! Niin tomerana siinä tuolissaan!

Coco
Coco Sweet Dreams

Vierailija, kommenttisi sitten taas vetisti minun silmäkulmiani. <3 ihana oot. 

Eejo, kiitos! Voi, et sun kandee klikata tuota blogini Turku -tunnistetta. Siellä on paljon vinkkejä tänne matkaavalle. Täältä Lilystä löytyy myös sellainen ihana blogi kuin: kaikki mitä rakastin. Hän kirjoitti justiinsa vinkkejä mitä Turussa kannattaa tehdä. Sunnuntaina täällä on muuten vielä dbtl, eli aika hulinaa jokirannassa. :) seiniin ja kupittaan puistossa on sellainen makee colourspace, sinne on pitänyt mennä.

Vierailija, joo hän on niin tomera tyttö, sellainen jääräpää pikkuinen muori jo nyt. <3

Vierailija (Ei varmistettu)

Voi että, vastahan se syntyi ja siinä se nyt tönöttää :') ihania lullukoita molemmat!

Just me (Ei varmistettu)

Kauniita kuvia. Ihana tunnelma.
Luulenpa, että kävelit lapsien kanssa minua vastaan jokirannassa tänään. Vaunuilla itsekin olin liikkeellä ystäväni kanssa. Kiva hetki höpöttelylle, kun oma poitsu otti päivänokosia. Näytitte hyvälle. :) Teki mieli moikata, tosta noin vaan. Mutta sitten vaan jäi moikkaamatta. Kivaa viikon jatkoa teille ja tsemppiä remppahommiin!

VIIRU (Ei varmistettu)

Hieno koti teillä, kiitti kokonais kuvasta. Näkisin muistakin huoneista mielellään, sisustuksellisesti paras juttu
on kuitenkin toi pikku kaveri tuolla tuolissa :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Verhot ovat visiin unohtuneet?

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei mistä tuo oikeassa reunassa oleva metallinen(?) kori on? Ja minkä hintainen mahtaa olla? Just tollasia mä tarvitsisin..:)

Coco
Coco Sweet Dreams

Vierailija, no niinpä! Lapset kasvaa ihan liian nopeasti. <3

Just me, voi olla että käveltiin. Jokiranta is the best! <3 Kiitos.

PB, hän on tuollainen mussukka pallopää. <3

VIIRU, kiitos itsellesi. Katsotaan jos ehdin kuvailemaan! ;)

Vierailija, joo ne ovat unohtuneet ihan tarkoituksella. En missään nimessä halua peittää kaunista jokinäkymää. Minä pidän verhottomuudesta ylikaiken!

Vierailija, se on clas ohlsonilta, ostettu joskus jouluna 2011. Se on tosi kiva ja edullinen! <3

eejo (Ei varmistettu)

kiitoksia vinkkauksista, klikkailinpas niitä kaikkia Ü

hiiritm (Ei varmistettu)

Olen seurannut tätä blogia jo jonkin aikaa ja tätä seuratessa tulee aina niin mukava fiilis. Sun valokuvat on aina niin upeita!

Ulkomailla asuvana Turkulaisena tuntuu niin mukavalta saada ihania vinkkejä siitä vanhasta kotikaupungistani ja odotan jo innolla seuraavaa matkaa sinne ja varmasti kaupunki avautuu sun blogin avulla jotenkin ihan eri tavalla kuin tähän asti! Kiitos tästä ihanasta blogista :-)

P.S. Toi verhojen puuttumattomuus sai minut hymyilemään ja jotenkin arvasinkin jo, että ne on tarkoituksella jätetty pois. Niin itsekin tekisin!

Kommentoi