Tänään klo 15

p1012316.jpg

p1012321.jpg

p1012351.jpg

p1012330.jpg

p1012340-tile.jpg

Pikaiset moikkista moikat! Ollaan oltu  kaupunkikodissa vaan kääntymässä. Vietetään paljon aikaa talolla ja mummulassa, ovat melko lähekkäin. 

Piti vaan kuvata teille meidän isoa vauvaa joka jo istua tönöttää syöttötuolissa muina tyttöinä. Kirppikseltä löytyi pojalle pinokkio-kirja, se oli lempisatujani pienenä.

Ei tässä muuta, matka jatkui taas remppapuuhiin tai siis purkutöihin. Purkuhommat me yritetään tehdä itse, remontti me teetetään ammattilaisilla. 

Heidå!

Kommentit (12)
  1. Olen seurannut tätä blogia jo jonkin aikaa ja tätä seuratessa tulee aina niin mukava fiilis. Sun valokuvat on aina niin upeita!

    Ulkomailla asuvana Turkulaisena tuntuu niin mukavalta saada ihania vinkkejä siitä vanhasta kotikaupungistani ja odotan jo innolla seuraavaa matkaa sinne ja varmasti kaupunki avautuu sun blogin avulla jotenkin ihan eri tavalla kuin tähän asti! Kiitos tästä ihanasta blogista 🙂

    P.S. Toi verhojen puuttumattomuus sai minut hymyilemään ja jotenkin arvasinkin jo, että ne on tarkoituksella jätetty pois. Niin itsekin tekisin!

  2. kiitoksia vinkkauksista, klikkailinpas niitä kaikkia Ü

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *