Tanssihetki

D5510D19-EC17-4AB4-9DD7-BC116C44440C.jpeg

 

Tiedätte ehkä tunteen, kun meinaa pakahtua. Vaikkapa omista lapsista, spesiaalihenkilöstä elämässäsi taikka lemmikkistä. Toivoo niin kovin, ettei mitään pahaa tapahdu ja että tämä toinen saa olla oma ihana itsensä, ilman että sitä ketään kyseenalaistaa, alistaa tai tukahduttaa. Tärkeintä on olla oma itsensä ja sitä yritän opettaa omille lapsilleni ja hakea heistä heidän omia vahvuuksiaan esille.

Sain monia ihastuneita viestejä instastoryn tanssikuvioistamme viikonloppuna, kiitos niistä! Tanssihetket ovat itseasiassa tuttuja jo lapsuudenkodistani, kun minä, isosiskoni ja äitini tanssittiin. Selkeästi tämä tanssinhuuma on siis siirtynyt tyttäreeni ja hän omaa älyttömän hyvät moovsit isoveljensä mukaan lukien. Tanssi on mitä mainioin tapa ilmaista itseään, harrastaa liikuntaa ja siitä tulee myös ihanan vapautunut olo. Kuntokin siinä kohenee ja terveys paranee. Olen sitä mieltä, että mitä oudommat liikkeet, sen parempi – kunhan vain tanssii ja kuuntelee musiikkia. 

Kaikenlainen liikunta tekee hyvää mutta kyllä tanssilla tuntuu olevat suuri merkitys. Se musiikin ja liikkeen liitto, ihan parasta!

Minun ja meidän tanssibiisit löytyvät täältä, joten tanssimisiin!

Kommentit (2)
 1. Hupsutellen
  12.2.2019, 15:07

  Me tanssitaan tangoa, valssia ja tietty Reino Nordinin uutta musaa 🙂 Tangossa lauletaan Täysikuuta ja Hopeista kuuta ihan kybällä mukana.

  Välillä nauraa käkätetään 8-vuotiaan kanssa silmät kyyneleistä.
  Usein myös otetaan yhteen niin maan perkaleesti. Ollaan molemmat tulisieluisia herkkiksiä. Riidellään rajusti ja rakastetaan rajusti. Ja tietenkin pyydetään vilpittömästi aina anteeksi välissä.

  Aina ei tarvitse HopLopeja, SuperParkeja ja muuta extra extraa, aika usein perusjutut riittää. Kunhan ei tee kaikkea otsa rypyssä, koska se on noiden pienten lapsuutta. Niille jää jonkinlainen muistijälki yhteisistä hetkistä, toivon että ne on yhteiset pienet hetket eikä mitkään 5 tonnin etelänmatkat. Vaikka jälkimmäiset kivoja nekin.

  1. Ihan parasta! <3 Mäki fanitan noita vanhoja hittejä ja samaa mieltä, että ei aina tarvitse keksiä mitään suurta ja ihmeellistä lasten kanssa – kunhan on mahdollisimman läsnä ja luo turvalliset puitteet, se usein riittää. 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *